Gerard Pique ne može bez Shakire: Ove riječi su ga raskrinkale
11 godina zajedničkog života ne može tek tako izbrisati, a tu su i dva sina koja će ih zauvijek vezati (Foto: Twitter)

Uzalud što je mlađa pored njega

Gerard Pique ne može bez Shakire: Ove riječi su ga raskrinkale

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Gerard Pique (35) rastao se od poznate kolumbijske pjevačice Shakire (46) nakon punih 12 godina veze, a raskid je došao nakon što ju je prevario s mnogo mlađom djevojkom Clarom Marti s kojom je sada u vezi.

Raskid Gerarda Piquea i Shakire puni naslovnice medija širom svijeta. Dosta je prljavog veša izneseno u prethodnom periodu s obje strane, a prozivanja su konstantna.

Shakira prednjači u prozivanju i to putem pjesama koje objavljuje. Gerard uzvraća na brutalan način na TV stanicama i sve djeluje kao da se tinejdžeri svađaju.

Ono što je izvjesno je da par nikad više neće biti skupa. Sve što ih veže su dva sina, a Pique definitivno ne može bez svoje bivše, pa joj je iskazao zanimljivo priznanje.

Iako je tokom karijere upoznao ogroman broj slavnih osoba, među kojima su i najveće fudbalske zvijezde, on tvrdi da je Shakira najpoznatija među njima.

Oglasi

"Ko je najslavnija osoba koju imam u kontaktima? Rekao bih Shakira", rekao je nekadašnji defanzivac Barcelone i nastavlja:

"Bila je moja partnerica i vjerovatno je najslavnija osoba koju imam u imeniku", istakao je Pique.

Riješena misterija velike prevare: Gerarda Piquea je izdala staklenka pekmeza!

Kolumbijska pop diva Shakira u novoj je pjesmi ponizila bivšeg igrača Barcelone, a postavila je i vješticu ispred kuće svoje svekrve.

Pjesma je postala veoma popularna širom svijeta. Jasno je da se odnosi na Gerarda i njegovu prevaru, a zatim je i svojoj bivšoj svekrvi, koja joj je komšinica, postavila lutku u liku vještice.

Kolumbijska pop zvijezda pronašla je zanimljiv način da razotkrije nevjeru svog bivšeg partnera.

Jednog dana vratila se s turneje i vidjela da je neko pojeo njen omiljeni džem od jagoda. Shakira je sigurno znala da Gerard to ne može učiniti jer mrzi ovaj džem. Stoga je bila sigurna da kod kuće postoji još jedna žena s kojom ju je Pique prevario.

Gerard na ovo još nije reagovao nikako, a može se samo nagađati kakva razmišljanja ima o ovome. Čini se da priča tu neće završiti. Shakira će se osvetiti do posljednjeg, a Piqueu, očito, također nije strano sve okrenuti u svoju korist i na tome zaraditi dodatni novac i PR.

Svađa između nekadašnjeg para se nastavlja i nema dileme da ćemo od njih još dosta toga čuti.

Oglasi