Pique nastavlja ponižavati Shakiru, otkriveno kakav poklon je spremio za Clarin rođendan

Nije štedio novac

Pique nastavlja ponižavati Shakiru, otkriveno kakav poklon je spremio za Clarin rođendan

E. Čaušević

Gerard Pique već mjesecima je u centru pažnje nakon što se saznalo da je varao Shakiru zbog čega je ona odlučila staviti tačku na njihovu vezu koja je trajala čak 12 godina. Pique ju je varao sa studenticom Clarom Marti s kojom je ostao u vezi nakon cijelog skandala. Clara je nedavno proslavila 24. rođendan, a Gerard je za nju imao poseban poklon.

Shakira je ljetos saopštila da ona i Pique više nisu zajedno i da su raskinuli nakon 12 godina veze.

Popularna pjevačica saznala je da ju je dojučerašnji igrač Barcelone varao i imao ljubavnu aferu sa 23-godišnjom studenticom koja je bila zaposlena također u njegovoj kompaniji Kompas.

Nije poznato koliko je njihova afera trajala, ali činjenica da su Pique i Clara nakon svega nastavili svoju vezu dovoljno govori.

Oni su već mjesecima glavna tema španskih tabloida koji prate svaki njihov korak. Nakon što se Shakira nedavno odselila sa sinovima u Miami oni su dobili konačno prostora za normalan život i odlučili su da uživaju u tome.

Clara je prije nekoliko dana proslavila svoj 24. rođendan, a španski mediji pišu da joj je Pique spremio poseban poklon.

Oglasi

Pique je shvatio da je njegovoj djevojci potrebno da se odmori od svega kroz što je prolazila prethodnih mjeseci i da barem na nekoliko sedmica otputuje iz Barcelone i daleko od očiju javnosti koja prati njen svaki korak.

Bivši fudbaler za rođendanski poklon odlučio je da svojoj djevojci i njenim prijateljicama plati odmor u Abu Dhabiju gdje je ona imala i rođendansku zabavu.

Na taj način je imala konačno svoju privatnost jer ju u Abu Dhabiju nisu proganjali paparazzi kao što je to slučaj u Barceloni otkako se saznalo da je imala aferu sa Piqueom, te da je rasturila njegovu vezu sa Shakirom.

Navodno, Pique je nije štedio i Clari je platio nezaboravan boravak u Abu Dhabiju gdje će boraviti skoro mjesec dana.

Također, Pique će krajem aprila vjerovatno put Miamija kako bi vidio sinove Milana i Sashu, a nakon toga očekuje se da se pridruži Clari na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Španski mediji također špekulišu da Pique na taj način provocira i Shakiru jer se oko njenih poklona za rođendan nikada nije toliko trudio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti