Shakira nazvala Piquea da mu objasni zašto ranije seli u Miami, a njegova reakcija bila je užasna

Ispričala šta se dešava, ali njega to nije zanimalo

Shakira nazvala Piquea da mu objasni zašto ranije seli u Miami, a njegova reakcija bila je užasna

E. Čaušević

Gerard Pique nije baš najbolje reagovao na Shakirinu odluku da sa sinovima Milanom i Sashom odseli u Miami prije nego što se to očekivalo, a iako je popularna pjevačica imala jasan razlog za to španski mediji pišu da je posljednji telefonski poziv s Piqueom za nju bio prava noćna mora.

Ljubavna veza između Shakira i Piquea koja je trajala čak 12 godina završena je prošlog ljeta nakon što je američka pjevačica saznala da ju Pique vara.

Pique je imao ljubavnu aferu sa 23-godišnjom studenticom Clarom Marti s kojom je još uvijek u vezi. Shakiru je to itekako pogodilo, ali su svi bili iznenađeni što je ostala da živi u Barceloni.

Shakira je tu odluku donijela jer nije željela da njeni sinovi ispaštaju i odlučila je da sačeka da završe školsku godinu, ali i da riješi pitanje oko skrbništva kako bi mogla da preseli s njima u Miami.

Oni su dogovorili početkom godine detalje oko skrbništva, te je Pique na kraju pristao da djeca mogu ići sa Shakirom da žive u Miami iako je prije toga na sve načine pokušao to da zaustavi.

Međutim, dogovor je bio da Shakira ostane do ljeta sa Milanom i Sashom u Barceloni, ali je na kraju iznenadila Piquea odlukom da početkom aprila s njima odseli u Miami što se nije baš očekivalo.

Oglasi

Shakira je tu odluku donijela jer joj je otac ozbiljno bolestan, te u Miamiju može dobiti bolju zdravstvenu uslugu nego u Barceloni i navodno to je bio glavni razlog što je ona uranila sa selidbom u Ameriku.

Također, njen život u Barceloni je postao skoro nemoguć zbog čestih udara Piquea i njegovih roditelja. Kap koja je prelila čašu bio je potez Piqueovog oca koji je Shakiri poručio da mora napustiti njegovu kuću ili od aprila treba da plaća kiriju.

Španski mediji otkrili su jutros i nove informacije koje pokazuju da Shakira i Pique zaista imaju užasan odnos. Kaalonski Sport piše da je Shakira nazvala Piquea na telefon kako bi mu objasnila zašto ranije seli u Miami, ali poziv nije prošao onako kako se nadala.

Pique je navodno bio bijesan i razočaran takvom odlukom, te je izvrijeđao Shakiru iako mu je ona objašnjavala da joj je otac teško bolestan i da to radi zbog njega, ali bivšeg igrača Barcelone to nije zanimalo.

Shakira je bila razočarana takvim ponašanjem Piquea jer je očekivala da će on pokazati razumijevanje, ali se desilo suprotno. Prije desetak dana odselila je s djecom u Miami i od tog telefonskog poziva više s Gerardom uopšte nije imala nikakav kontakt.

Top Komentari

Handofsibir
Tko je Pique? Ma de, bivsi Shakirin muz? Aha, ja mislio neka vise poznata licnost, glumac ili fudbaler
1 0
ubnt
Šakira i Pike na sportsport.ba? Dnovinarstvo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti