Zaboravite na Shakiru, nezasiti Pique je naivnoj Clari napravio još goru stvar

Paparazzi otkrili detalje

Zaboravite na Shakiru, nezasiti Pique je naivnoj Clari napravio još goru stvar

Admin Čaušević

Ime Gerarda Piquea ne prestaje da puni stranice žute štampe u Španiji kako zbog prepucavanja sa bivšom partnericom Shakirom, tako i sa novom djevojkom Clarom Chiom.

Nedavno je internetom kružio video kako je Kia šetala po po kući koju je dijelio sa Shakirom dok su još bili par i to dok je davao intervju.

Posljednjih dana nakon što je kolumbijska pjevačica objavila pjesmu u kojem indirektno proziva svog bivšeg Pique je imao nekoliko reakcija.

Shakira mu je poručila da je zamijenio Ferrari sa Twingom poslije čega je on i počeo voziti vozilo francuskog proizvođača ismijavajući tako osobu s kojom je proveo jednu deceniju života.

Uradio je to oznakama na registraciji svog vozila na kojoj je pisalo "2511MDJ", odnosno na španski jezik bi se moglo značiti kao "November 25 Me Dejò".

U prijevodu na bosanski ova rečenica znači - "25. novembar dan kada me je ostavila". To je zapravo datum kada je Shakira odlučila s djecom napustiti Barcelonu i otići u Miami.

Oglasi

U međuvremenu španski mediji su došli do novog i pomalo šokantnog otkrića jer je navodno Pique varao i novu djevojku Claru Chiu.

Paparazzi, koji su dugi niz pratili Shakiru i Piquea tokom njihove 12-godišnje veze, oglasili su se na Instagramu i doveli u pitanje Piqueovu privrženost Chiji.

Paparazzi su razotkrili Piquea

Isti je paparazzi na Instagramu objavio fotografiju mlade žene i napisao: "Poznaješ li je, Gerarde? Onda se ne čudi što se Shakira okomila na tebe."

Mlada žena se zove Julia Puig Gali i, prema njenenom profilu na društvenim mrežama, dolazi iz Barcelone i magistrirala je poslovno pravo.

List Marca je objavio da Pique i Chia ne prolaze kroz najbolju fazu svoje veze. Povodom Shakirine nove pjesme koja neizravno baca svoje "strijelice" na bivšeg partnera, ali i na Chiu, strani mediji javljaju da se djevojka distancirala od Piquea, jer joj je pjesma izazvala emotivnu nelagodu.

Piqueov život van terena je očigledno itekako buran, a tek nakon raskida sa Shakirom pokazuje se koliko je bivši fudbaler buntovan.

Top Komentari

stranputica
Romeova nikad prežaljena......
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi