Pique je odlučio totalno slomiti Shakiru, a (n)ova njegova odluka to i dokazuje

Novi korak s Clarom

Pique je odlučio totalno slomiti Shakiru, a (n)ova njegova odluka to i dokazuje

E. Ganibegović

Gerard Pique i Shakira raskinuli su u junu ove godine.

Bio je to prekid veze koja je trajala 12 godina i za plod dala dva sina, Milana i Sashu.

Fudbaler Barcelone je započeo vezu s mladom Clarom Chijom Marti s kojom se po prvi put javno pojavio na jednoj svadbi u augustu i otada se više ne kriju.

Upoznao je Claru Chia sa svoje dvoje djece, Milanom i Sashom. Sada je Pique donio važnu odluku koja bi mogla imati emocionalni utjecaj i na Shakiru.

Kako prenosi Marca, Gerard Pique ponovo želi postati otac i želi dijete s Clarom Chijom, bez obzira na to što je njihova veza poprilično svježa.

Informaciju je iznio novinar Jordi Martin koji već nekoliko godina prati aktivnost fudbalera Barcelone.

Oglasi

"To je nešto što će biti vrlo uznemirujuće, jer su Shakira i Pique puno razgovarali o ovoj temi. To je aspekt oko kojeg se njih dvoje nisu mogli složiti. Rekao je sebi bliskim osobama da želi još jedno dijete i da bi se to moglo dogoditi 2023. godine.

Jako je zaljubljen u Claru. Kaže da želi stabilnost s njom i da je sretniji nego ikad", rekao je španski novinar, a prenosi Marca.

Inače, Shakira je izrazila želju da se s dvoje djece preseli u Miami, s čime se fudbaler Barcelone ne slaže.

Marca piše da Shakira priprema spisak nevjera Gerarda Piquea i da ne želi s njim sklopiti nikakav dogovor. Umjetnica je odlučila ići na sud.

Shakira zna da će, ako mu uzme djecu, zadati veliki udarac Gerardu Piqueu, zbog čega pažljivo priprema svoj "napad" na sudu. Spisak fudbalerovih nevjera bit će glavno oružje umjetnice u nastojanju da dobije skrbništvo nad dvoje djece.

Top Komentari

King_Kenny
...kazu da je Shakira nakon ovoga nazvala Harija Varesanovica i trazila njegovu dozvolu da obradi njegov hit "Ne lomi me"...
0 1
Benz
Budi gentlmen jednom u zivotu, lako je na zeni mooda istresati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti