Žuta minuta Piquea: Stariji sin napravio neoprostiv potez, on se izderao na njega pred 90.000 ljudi

Snimali njegov svaki potez

Žuta minuta Piquea: Stariji sin napravio neoprostiv potez, on se izderao na njega pred 90.000 ljudi

E. Čaušević

Bivši španski fudbaler Gerard Pique nalazi se u centru pažnje javnosti već skoro godinu dana zbog prekida ljubavne veze sa Shakirom koja je saznala za njegovu aferu. Pique želi da pokaže koliko je brižan otac prema svojim sinovima, no kamere su zabilježile trenutak kada je izgubio živce zbog jednog poteza starijeg sina Milana.

Naime, u nedjelju je na stadionu Camp Nou održana spektakularna završnica "King's League" koju je Pique osnovao nakon što je završio karijeru, te se taj projekat pokazao kao izuzetno uspješan.

Završnicu ovog takmičenja gledalo je preko 90.000 ljudi na stadionu Camp Nou što dovoljno pokazuje kakav uspjeh je postigao Pique koji je još jednom pokazao da je izvrstan biznismen.

Međutim, španski mediji navode da mu u privatnom životu ide sve lošije. Nakon što je potvrdio raskid veze sa Shakirom čini se da mu ni sa sinovima Milanom i Sashom ne ide baš najbolje.

Njegovi sinovi bili su u nedjelju na stadionu Barcelone, ali kamere su u nekoliko navrata snimile kako se baš i ne zabavljaju previše i bilo je očito da im sve to i nije toliko zanimljivo.

Također, stariji sin je u jednom trenutku odlučio da napravi nešto što je Piquea itekako naljutilo, a neko s tribine je uspio da snimi kako on drži predavanje Milanu zbog svega toga.

Oglasi

Naime, španski mediji navode da je njegov stariji sin u jednom trenutku nazvao Shakiru i govorio joj koliko je njemu i Sashi dosadno, a to je Piquea izbacilo iz takta i bilo je jasno koliko je ljut.

Piqueu je očito teško palo što se njegovi sinovi nisu dobro proveli na ovom velikom događaju, a posebno što je Milan odlučio da nazove mamu i požali joj se o svemu tome.

Također, društvenim mrežama kruži i video kada cijeli stadion pjeva popularnu Barcinu pjesmu, te su svi bili na nogama osim Piqueovih sinova koje to očito nije previše dojmilo.

Pique i Shakira nedavno su dogovorili sporazum oko skrbništva djece koja će od ljeta živjeti s njom u Miamiju. Ona čeka da se završi školska godina kako bi se preselila u Ameriku što nestrpljivo čeka već mjesecima.

Podsjećamo, njihova 12-godišnja veza prekinuta je prošlog ljeta jer je Shakira saznala da je Pique vara sa 23-godišnjom Clarom Marti s kojom je trenutno u vezi.

Promo

Top Komentari

user1647539682
Trebo mu je mater ****t onu cupavu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi