Stao je ispred Shakirinog automobila i nije htio da se skloni, a onda je ona izgubila živce

Ne može više da trpi takav pritisak medija

Stao je ispred Shakirinog automobila i nije htio da se skloni, a onda je ona izgubila živce

E. Čaušević

Gerard Pique i Shakira prije nekoliko sedmica potvrdili su da više nisu zajedno.

Igrač Barcelone i popularna pjevačica su 12 godina bili u ljubavnoj vezi i zajedno imaju dva sina, ali je njihova romasna pukla.

Prije nekoliko sedmica potvrđeno je da su Pique i Shakira prekinuli, a navodno to se desilo nakon što je ona saznala da ju je igrač Barcelone prevario i to mu jednostavno ne može oprostiti.

Nakon toga počeli su se dešavati razni skandali, a trenutno se Pique i Shakira najviše bore oko djece, odnosno toga gdje će oni živjeti.

Shakira želi da se vrati u Ameriki i da s djecom živi u Miamiju, dok Pique na to ne želi ni da pomisli i poručio joj je da će pristati samo da ona s djecom živi u Barceloni kako bi ih on mogao redovno viđati.

Sve to što se dešava prethodnih sedmica je itekako iscrpilo poznatu pjevačicu, a to je pokazala prije nekoliko dana na ulicama Barcelone.

Naime, novinari i fotoreporteri konstatno prate svaki njen pokret, a kako pišu španski mediji Shakira je prije nekoliko dana izgubila živce i počela je da se dere na jednog od fotoreportera koji je stao ispred njenog auta.

Navodno, ona je rukama pokazivala da se skloni da može proći, a kada on to nije uradio počela je verbalno da ga vrijeđa što jasno govori koliko joj je cijeli taj skandal samo otežao život.

Mnogi su Shakiri pružili podršku jer je jasno koliko je teško biti u centru pažnje i konstantnog praćenja od strane fotoreportera.

Top Komentari

Squadron
Pa ko ne bi popizdio, zamisli vozis se ili barem pokusavas i neki idiot stane ispred tebe i nece da se skloni, nego sta nego mu ****t mater
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi