Pogođen u srce: Kad je završio s kupanjem u Hrvatskoj, Pique je ronio suze zbog Shakirine fotke

Kolumbijke nije dugo bilo

Pogođen u srce: Kad je završio s kupanjem u Hrvatskoj, Pique je ronio suze zbog Shakirine fotke

Admin Čaušević

Shakira i Gerard Pique nisu zajedno duže od godinu dana, ali daleko od toga da su bivši partneri zaboravili jedno na drugo, najveći razlog su svakako njihovi sinovi, Milan i Sasha. 

Nakon višemjesečnih peripetija i konstantnog podmicanja Shakira je sa djecom na proljeće odselila u Miami, dok je Pique ozvaničio svoju vezu sa Clarom Chiom.

Nekada odlični štoper je u međuvremenu završio karijeru, okrenuo se privatnim poslu te uživanju sa novom djevojkom. Jedan dio ljetnog odmora je proveo i u Hrvatskoj.

Pique i njegova djevojka su uživali na obalama Dubovnika, ali kada je završio sa odmorom u Hrvatskoj Pique je imao šta i vidjeti.

Fotografija Shakire sa sinovima je u srce pogodila Piquea

Shakira je prije nekoliko dana napravila zajedničku fotografiju sa sinovima koji su vidno blistali te su djelovali i više nego sretno sa svojom majkom.

To je ono što je najviše zasmetalo te prema nekim izvještajima u srce pogodilo Piquea koji je navodno i zaplakao kad je vidio snove sa kolumbijskom pjevačicom.

Oglasi

Raskid sa bivšim asem je Shakiri donio ogromnu popularnost pogotovo nakon što se saznalo da je Pique bio u vezi sa Clarom iza leđa slavnoj pjevačici.

Izdala je 46-godišnjkinja u međuvremenu niz hitova u kojim je između redova prozivala i Piquea te je pri tome zaradila i sjajan novac.

Sve to joj je donijelo MTV nagradu Vanguard koju je primila prije nekoliko dana, a s njom su u pratnji bili sinovi Milan i Shasha.

Kolumbijka je izgledala zaista izuzetno atraktivno, pa je tako na pitanje novinarke sin Milan za svoju majku kazao da je "super zgodna".

Inčae, od prekida sa Piqueom Shakira se dovodila u vezu sa nizom poznatih zvijezda među kojim je najčešće spominjan vozač Formule 1 Lewis Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi