Krupan ulov: Osvanuli pikantni snimci, više nema sumnje ko je novi Shakirin dečko

Kolumbijska pjevačica se vratila u Barcelonu

Krupan ulov: Osvanuli pikantni snimci, više nema sumnje ko je novi Shakirin dečko

A. Čaušević
Teme:

Izgleda je Shakira pronašala svoju sreću te je popularna kolumbijska pjevačica otklonila sve sumnje s kim je u vezi nakon što se proteklih sedmica povezivala sa raznim imenima. 

Shakira je prošlog ljeta raskinula sa Gerardom Piqueom, a nakon što je dobila skrbništvo nad djecom i ovog proljeća odselila u Miami definitivno je okrenula stranicu i počela sa novim životom.

U posljednjih mjesec povezivala sa 46-godišnjakinja sa raznim imenima kao što su zvijezda Hollywooda Tom Cruise ili NBA košarkaš Jimmy Butler. Ipak, izgleda da je Shakiru uspio osvojiti Lewis Hamilton.

Shakira je prošle sedmice bila u gradu iz kojeg je pobjegla nakon bolnog raskida sa Piqueom, a glavni razlog povratka je Hamilton. S njom su doputovali i sinovi Sasha i Milan.

[twitter]https://twitter.com/WWSHAK/status/1665384677505376256[/twitter]

I dok su njeni sinovi imali drugog posla, vjerovatni su se družili sa ocem i njegovim roditeljima, Shakira je imala nekog drugog "posla".

Oglasi

Naime, u Barceloni se održavala Velika nagrada Španije, a popularna pjevačica je bila u boksu Mercedesa odakle je sa dosta nestrpljenja pratila utrku.

Kamere su u nekoliko navrata snimile atraktivnu kolumbijsku pjevačicu, dok je njen novi dečko na stazi bio sjajan sa osvojenim drugim mjestom iza nedodirljivog Maxa Verstappena iz Red Bulla.

Nakon utrke Shakira i Hamilton su ponovo završili na večeri, ali ovaj put su izgledali jako blisko pošto su sjedili jedno pored drugog i nisu skidali osmijeh s lica.

I ovaj put nisu bili sami pošto je njihovo društvo bilo brojno, međutim i pticama na grani je jasno da između najuspješnijeg vozača u historiji Formule 1 i poznate pjevačice ima nešto više od samog prijateljstva.

Inače, tokom druženja sa navijačima Hamilton je dao naznaku da se nešto dešava sa Shakirom pošto je u jednom navratu rekao da sebi treba ponaći latino djevojku.

Britanac i Kolumbijka su prvi put snimljeni zajedno u Miamiju također na utrci Formule 1. Tada su se zajedno družili na jahti i to je bila prva indicija da se nešto dešava između njih.

Top Komentari

Benz
Je**m ti i skolu i drzavu u kojoj ste vi zavrsili za novinara
2 0
user1622267171
Kažu da je osmjeh zbog onog sto se desilo u boxu, promjenila mu je opisu... bolida mislim. Bas ste amaterski tekstasi majko moja. U vrijeme Tita bi vam vrhunac bio skolske novosti...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi