Shakira slučajno otkrila s kim je u vezi?! Fanovi u šoku

Nova romansa

Shakira slučajno otkrila s kim je u vezi?! Fanovi u šoku

Edmir Škorić

Nakon što se rastala od bivšeg igrača Barcelone Gerarda Piquea, kolumbijska pjevačica Shakira je sa sinovima otputovala u Sjedinjene Američke Države i ondje se proteklih mjeseci družila sa velikim brojem poznatih ličnosti, zbog čega su je mediji povezvali s nekima tvrdeći da je pronašla novu ljubav.

Pique je prevario Shakiru i sada je u vezi sa 24-godišnjom Clarom Chiom Marti, dok se Kolumijka i dalje smatra slobodnom, mada je navodno imala nekoliko afera. Trenutno je povezuju sa slavnim vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, s kojim se ranije družila u Miamiju.

46-godišnjakinja je priznala da se zbog raskida sa Piqueom osjećala depresivno i da nije znala može li podnijeti to što joj se dogodilo. No, čini se da je teška vremena već preživjela i sada ponovo slaže svoj život. Pjevačica je zajedno sa sinovima otišla od oca u SAD. 10-godišnji Milan i 8-godišnji Sasha kraj nje izgledaju kao sretna djeca.

U SAD-u, Shakira se pokušava u potpunosti usredotočiti na odgoj svojih sinova i svoju muzičku karijeru. Prije nekoliko dana na Instagramu se pohvalila fotografijom iz studija u Los Angelesu. Na objavljenoj fotografiji jedna je stvar posebno privukla pozornost njenih obožavatelja.

Naime, uočena je bejzbolska kapa koja je zaštitni znak upravo Lewisa Hamiltona. Mnogi su uvjereni da je u pitanju Hamiltonova kapa i da ju je čak on i fotografisao u studiju.

Oglasi

https://www.instagram.com/p/CvqrDsqs8HD/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c7208f85-0163-4ff2-a0e0-f9a74d634600

Nova romansa Shakire i Lewisa Hamiltona sve je glasnija u medijima. Pjevačica i britanski vozač nekoliko su puta viđeni zajedno posljednjih mjeseci.

Hamilton je tek jedan u nizu muškaraca koji su bili povezivani sa Shakirom, mada njihov odnos najviše podsjeća na ozbiljan ljubavni.

Nedavno se Shakira dovodila u vezu sa NBA zvijezdom Jimmyjem Butlerom, ali očigledno je i to samo bio plod novinarske mašte, kao i priča o vezi sa glumcem Tomom Cruiseom.

Što se tiče odnosa sa Piqueom, pristala je na povremeno viđanje sve radi djece jer žele da imaju koliko toliko mirno i sretno odrastanje. Inače, ranije su znali jedno drugo da prozovu na ovaj ili onaj način, a ona se sa nekim stihovima u svojim najnovijim pjesmama jasno htjela osvetiti nekadašnjem španskom reprezentativcu koji je okončao nogometnu karijeru nakon svega što se dešavalo.

Oglasi