Ono što su Pique i Clara uradili u Hrvatskoj je nezapamćen nož u srce za Shakiru

Svi vjeruju da to namjerno rade

Ono što su Pique i Clara uradili u Hrvatskoj je nezapamćen nož u srce za Shakiru

Endin Čaušević

Gerard Pique je nakon iscrpne godine odlučio da napuni baterije ljetovanjem u Hrvatskoj koja je i ovog ljeta glavna destinacija za mnoge proslavljene fudbalere. Pique je u Hrvatsku stigao s djevojkom Clarom, no ono što je uradio nakon toga najviše će potresti njegovu bivšu djevojku Shakiru.

Za Piquea je ovo bilo sigurno najburnijih godinu dana u životu, a sve je počelo kada je Shakira saznala za njegovu ljubavnu aferu sa 23-godišnjom studenticom Clarom, te su oni mjesecima bili u centru skandala.

Pique se iselio iz njihove zajedničke kuće koja se nalazi odmah do kuće njegovih roditelja što je Shakiri dodatno otežavalo situaciju. Čekala je mjesecima da njihovi sinovi završe školske obaveze, a onda je brže bolje odselila u Miami.

Pored skandaloznog i medijski ispraćenog raskida sa Shakirom Pique je prošao kroz još jedan izuzetno bolan period jer je krajem prošle godine objavio da završava karijeru i napustio je ekipu Barcelone.

Iako je Shakira živjela s njegovim sinovima u Barceloni on ni tada nije krio vezu s Clarom, a dodatni udarac popularnoj pjevačici zadali su njegovi roditelji koji su od Shakire tražili da se iseli iz kuće koja im pripada ili će morati da uključe policiju uz sve to.

Oglasi

Shakira je nakon toga pričala da ju Piqueovi roditelji nikada nisu prihvatili i da su je sramotili u javnosti kada su god to mogli.

Zbog toga će joj sigurno teško pasti kada vidi fotografije s Piqeovog i Clarinog ljetovanja u Hrvatskoj. Naime, Pique je u Hrvatsku poveo i roditelje s kojima Clara ima odličan odnos, a oni za razliku od Shakire rade sve kako bi pokazali koliko vole novu djevojku svog sina.

Oni su doputovali iz Barcelone u Dubrovnik gdje su unajmili luksuznu jahtu kojom su otišli do otoka Lopuda gdje je do prije nekoliko dana s porodicom boravio i David Beckham.

Jedan dan na tok otoku Piquea košta oko 15.000 eura, no njega to previše ne brine s obzirom da se zna koliko je bogat.

Odluka da povede roditelje na ljetovanje s Clarom je sve iznenadila, a španski tabloidi već sada vjeruju da je to uradio planski i namjerno kako bi dodatno "bocnuo" Shakiru koja takav odnos s njegovim roditeljima za 12 godina njihove veze nikada nije imala.

Shakira nije imala milosti nakon raskida prema Piqueu i Clari jer je objavila pjesmu u kojoj je isprozivala oboje, a ta pjesma je postala hit širom planete.

Pique je tada ismijavao Shakirine stihove, no najteže je bilo Clari protiv koje su se okrenuli svi na društvenim mrežama zbog čega je ona morala da ugasi svoje profile jer su je svi označili kao glavnog krivca za propast veze Piquea i Shakire.

Top Komentari

kenny
pique *****cic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi