Shakira saznala kojim nadimcima je naziva Clara, pa Piqueu sve duplo vratila i ponizila ga!

Dobio poziv od njenog advokata s jasnom porukom

Shakira saznala kojim nadimcima je naziva Clara, pa Piqueu sve duplo vratila i ponizila ga!

E. Čaušević

Sapunica Gerarda Piquea i Shakira nakon prekida ljubavne veze još uvijek traje iako je prošlo već skoro godinu dana kako je popularna pjevačica saznala za prevaru bivšeg igrača Barcelone. Nakon što je Shakira saznala kakve nadimke za nju ima Piqueova nova djevojka Clara odlučila je da se osveti i to na najbolniji način.

Veza Shakire i Piquea završila je prošlog ljeta nakon što je poznata pjevačica saznala da ju dojučerašnji igrač Barcelone vara sa 23-godišnjom studenticom Clarom Marti koja je bila zaposlena tada u njegovoj firmi Kosmos.

Shakira i Pique su čak 12 godina bili u ljubavnoj vezi i imaju dva sina Milana i Sashu, no nakon njegove prevare nije bilo spasa za njihovu vezu.

Nakon toga nastala je prava sapunica jer španski tabloidi pomno prate šta se dešava na relaciji Shakira - Pique. Vodili su mjesecima raspravu na sudu zbog skrbništva za djecu, a to je nedavno okončano.

Shakira je dobila skrbništvo nad sinovima i mogućnost da se preseli u Miami što je ovog mjeseca i uradila. Živjela je s djecom u kući u Barceloni koja je odmah pored kuće Piqueovih roditelja i nije joj bilo najugodnije.

Piqueov otac joj je čak dao upozorenje da napusti kuću ili da od aprila mora plaćati kiriju. Ona je jedva dočekala da djeca završe obaveze u školi i nakon toga je brže bolje napustila u Barcelonu i preselila u Miami.

Oglasi

Jasno je da odnos Shakire i Piquea uopšte nije dobar, a posebno zbog činjenice da je on odmah nakon njihovog raskida ozvaničio vezu s Clarom. Ni ona baš ne voli Shakiru, a to pokazuju i nadimci koje koristi kada priča o popularnoj pjevačici.

"Matora, "vještica", "menopauza", "mrtva zmija" i "luđakinja" su samo neki od nadimaka koje Piqueova sadašnja djevojka koristi kada spominje Shakiru, ali ni slutila nije da će neko od njenih prijatelja sve to javno da otkrije.

Španski tabloidi pišu da se to Shakiri uopšte nije svidjelo i odmah je uzvratila Piqueu i to na najbolniji mogući način.

Naime, on je boravio u Miamiju u posjeti svojoj djeci, ali se zadržao tek četiri dana. On po dogovoru ima pravo 10 dana mjesečno da viđa djecu i očekivlao se da će se duže zadržati u Americi, ali to se nije desilo.

Shakira je preko advokata poručila da je Pique već početkom aprila "ispucao" pola tog vremena i da ne može u Miamiju ostati onoliko koliko je planirao. Tako se on vratio u Barcelonu nakon samo četiri dana.

Pique će sada s Clarom na odmor u Abu Dhabi gdje će proslaviti njen 24. rođendan, a zatim će ponovo put Miamija kako bi proveo svoje vrijeme sa Milanom i Sashom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi