Shakira odabrala gnijezdo milionera - Ne postoji mogućnost dolaska autom i nema običnog čovjeka
Shakira je nakon raskida s Gerardom Piqueom odlučila život nastaviti u SAD-u

Ima se, može se

Shakira odabrala gnijezdo milionera - Ne postoji mogućnost dolaska autom i nema običnog čovjeka

M. Šljivak
Teme:

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) rastala se nedavno od bivšeg fudbalera Gerarda Piquea nakon 12 godina veze. Atraktivna muzičarka odlučila je napustiti Španiju i život nastaviti u Miamiju, te je zainteresovana za kupovinu imanja u čuvenom 'gnijezdu milionera'.

Shakira je život sa sinovima Sašom i Milanom nakon rastanka od Gerarda Piquea odlučila nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama. Skrasili su se u Miamiju i sada su u potrazi za luksuznim domom u kojem će živjeti.

Atraktivna kolumbijska pjevačica je našla mjesto gdje bi se rado skrasila. Radi se o luksuznom naselju 'Fisher Island', odnosno kako ga u SAD-u nazivaju gnijezdu milionera.

Shakira u ovom naselju ima namjeru kupiti stan. Želi mjesto i područje u kojem će imati apsolutno sve što joj je potrebno i želja joj je 'Fisher Island'.

Ostrvo pored Miamija perfektno se uklapa u njene planove. Bila bi daleko od očiju javnosti, a pored sebe bi imala brojne bogataše koji imaju vile na ovom ostrvu milionera.

Oglasi

"To je najskuplje naselje na svijetu i po ima najviše milionera po kvadratnom metru na svijetu. Njemu se ne može pristupiti automobilom već samo helikopterom ili brodićem", govori novinar Alex Rodriguez i otkriva detalje šta Shakiru dijeli od kupovine kuće.

"Shakira će morati da plati 250.000 dolara kapare, ali potrebno joj je odobrenje ostalih susjeda koji moraju odlučiti da li je žele vidjeti tu. Također, godišnje mora plaćati 25.000 dolara samo što stanuje tu", ističe on.

Na ostrvu bogataši imaju sve što žele za život. Restorane, marine, šoping centre, mjesta za rekreaciju i odmor, pa mogu bezbrižno uživati jer običnog čovjeka ne možete tek tako sresti.

Od poznatih osoba koje žive na ostrvu ističu se čuvena voditeljica Oprah Winfrey, teniserka Caroline Wozniacki, te brojni drugi sportisti, uglavnom hokejaši.

Vilu u ovom naselju ima i čuveni teniser Andre Agassi, koji povremeno dolazi tu, baš kao i poznati biznismen Robert Herjavec ili producent Barney Rosenzweig.

Hoće li im se pridružiti i Shakira ostaje nam da vidimo. Ona novca ima dovoljno da živi mirno i može bez ikakvih problema ostaviti muziku, te se posvetiti djeci.

Prema određenim informacijama 46-godišnja pjevačica je 'teška' ogromnih 300 miliona dolara.

Oglasi