Putin utjerao strah u kosti prvom čovjeku bivšeg prvaka Evrope: "Vjerujem samo Isusu, ali..."
Foto: Screenshot & EPA

Gigi Becali otvorio dušu

Putin utjerao strah u kosti prvom čovjeku bivšeg prvaka Evrope: "Vjerujem samo Isusu, ali..."

Eldar Ganibegović

Prvi čovjek rumunske Steaue, kontroverzni Gigi Becali, otvoreno je govorio o ratu u Ukrajini i mogućnošću proširenja sukoba.

On je kazao da se ne boji oružanog sukoba, jer vjeruje riječima Isusa Krista koji je rekao da će ratova biti još, ali neće biti kraja.

No, veleposjednik iz Pipere priznaje da se boji Vladimira Putina i da osjeti hladnu jezu na leđima svaki put kad ga vidi na TV-u.

"Ne bojim se rata, jer ne slijedim Zelenskog ili Putina. Ja samo slijedim Krista, koji kaže da će biti ratova, ali neće biti kraja", rekao je Gigi.

"Nuklearnu energiju niko neće dati, jer se bojimo nuklearne energije. Zašto bismo se trebali bojati rata kada Rusi nisu uspjeli srušiti grad, Kijev? Kako srušiti Evropu koju brani NATO?", pita se Becali i dodaje:

"Ne zanimaju me tablete joda, jer to neće biti nuklearna bomba. Ko baci nuklearnu bombu, također umire. Ne pričam puno o Putinu jer se bojim. Znam, svaka borba je za novac. Ovaj rat je zbog novca, mislim, zbog bogatstva Ukrajine."

"Ovaj rat je sitnica, gori je za Ukrajince. Mi pobjeđujemo iz ovog rata. Moldavija nije naša, Putin će to dobiti za dva sata ako hoće. Nemoj ga više stavljati na sliku, jer ga se bojim. Pobjeći ću ako ga sretnem. U palači imam bunker prekriven olovom", rekao je Gigi Becali na RomaniaTV.

Podsjetimo, Rusija i Ukrajina su u ratu od 24. februara, kada je Putinova vojska izvršila invaziju na susjedni teritorij.

Top Komentari

BHparola
Putinova posla su jervrejska posla, jevreji upravljaju medijama, i misle da su jaki, smijesni i jadni, sve lose sto se desava na svijetu su jevrejska posla
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi