Rastala se od Toma Bradyja nakon 13 godina braka, viđena u zagrljaju osam godina mlađeg Brazilca

Gisele nije dugo čekala na novog partnera

Rastala se od Toma Bradyja nakon 13 godina braka, viđena u zagrljaju osam godina mlađeg Brazilca

Edmir Škorić

Gisele Bündchen nedavno se razvela od Toma Bradyja nakon 13 godina braka, a već ima novu ljubav.

Velika zvijezda NFL-a i zvanično se rastala, a brazilska manekenka je navodno tražila rastavu jer "nije bilo dovoljno dobre akcije u krevetu". To je naravno samo jedan od razloga rastave, mada pravu istinu niko ne zna.

Brady se prošle godine povukao iz američkog nogometa, ali je njegova penzija trajala samo 40 dana i on je potom odlučio da se vrati na teren. Iako mu je 45 godina Tom Brady nije spreman završiti karijeru, a to ga je očito i koštalo razvoda braka. Gisele je smatrala da bi Tom trebao više biti uz nju i djecu, a njemu je sport i dalje na prvom mjestu.

Gisele odavno živi sama s djecom, a nedavno su je paparazzi uhvatili u Kostarici gdje je otišla na odmor. Slavni par ima dvoje djece i procijenjeno bogatstvo od 650 miliona dolara. Giseli će naravno pripasti dobar komad tog bogatstva.

U međuvremenu je, kako piše Purepeople, specijalizovani magazin za svijet slavnih, Gisele ušla u romantičnu vezu sa Joaquimom Valenteom, svojim učiteljem jiu-jitsua u Miamiju.

Oglasi

Portal tvrdi da njihovi prijatelji već znaju za vezu, no veza ostaje i dalje diskretna i oboje odbijaju da je potvrde. Joaquin ima 34 godine, osam godina je mlađi od manekenke.

Gisele je Joaquina navodno upoznala kada se sa Tomom preselila na Floridu, kada je on napustio New England Patriotse i preša ou Tampa Bay Buiccaneerse, u blizini Miamija.

Brazilski model utjehu pronašao u svom treneru

Očito je Brazilka shvatila da je suvišno čekati da prođe neko vrijeme, već je odmah pronašla zamjenu za svog dugogodišnjeg supruga. Neki pak vjeruju da je njena romansa sa Joaquinom trajala mjesecima, a da Tom Brady o tome ništa nije znao.

Objavljene su i neke fotografije Gisele i njenog novog dečka upravo iz Kostarike, gdje je par nalazi zajedno i uživa u romantičnim večerama.

Što se Bradyja tiče, on uporno gleda samo prema karijeri i konstantno je u nekim obavezama prema svojoj ekipi. Trenutno je boravio u Minhenu gdje se odigrao NFL meč na stadionu Bayerna, a naravno Tom Brady je privlačio pozornost na svakom koraku.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgR3T_XL38w/[/instagram]

Oglasi