Papiri potpisani, povratka više nema: Okončan je 'najsretniji' brak u svijetu sporta
Foto - Instagram

Špekulacije se ispostavile tačnim

Papiri potpisani, povratka više nema: Okončan je 'najsretniji' brak u svijetu sporta

Midhat Šljivak

Ono što se sedmicama unazad špekulisalo sada je dobilo i svoju konačnu potvrdu. Legendarni igrač američkog fudbala Tom Brady rastavio se od supruge Gisele Bundchen.

Tom Brady i Gisele Bundchen danas su zvanično potpisali papire o razvodu, a to su oboje potvrdili na društvenim mrežama.

Prvi se oglasio legendarni quarterback. Zatražio je privatnost u ovom poprilično teškom trenutku za porodicu Brady.

"U proteklim danima moja supruga i ja smo finalizirali papire ko razvoda. Rastajemo se nakon 13 godina braka. Molimo vas za poštivanje privatnosti kako bismo dovršili kompletan proces", rekao je između ostalog Tom Brady uz dodatak:

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8jZhkbB0fW/[/instagram]

"Ova odluka je bila teška i bolna, kao i za mnoge druge ljude koji prolaze kroz sve. Jedno drugom smo poželjeli sve najbolje u novim poglavljima života, a naša divcna djeca će nastaviti biti centar našeg svijeta".

Oglasi

I Gisele se oglasila. Poruka je bila gotovo ista. Zatražila je privatnost.

"Naša djeca će nam ostati prioritet, dijelit ćemo starateljstvo i imat će sve što im je potrebno u životu".

"Odluka da se okonča brak nikad nije lagana i težak je proces prolaska kroz sve. Sretna sam zbog vremena koje smo proveli skupa i želim Tomu sve najbolje. Molim vas za privatnost i poštovanje tokom ovog osjetljivog vremena", rekla je Gisele Bundchen.

Tom i Gisele imaju dvoje djece, a bogatstvo poznatog para procjenjuje se na 650 miliona dolara.

Tom Brady je 'težak' 250 miliona dolara, a Gisele je tokom bogate karijere modela uspjela zaraditi nestvarnih 400 miliona dolara.

Top Komentari

user1666374721
Baš se pitam šta je sa njima , nikakvih novosti, a sad kao iz vedra neba razvod, šokantno.
0 0
pitariistok
Nasekirase me u pm...evo piva ne ide odmah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti