Jedan od najvećih razvoda prošao poprilično mirno: Legendi supruga prepustila 'bunker milijardera'

Podijelili su nekretnine i otišli svako na svoju stranu

Jedan od najvećih razvoda prošao poprilično mirno: Legendi supruga prepustila 'bunker milijardera'

Midhat Šljivak

Čuveni igrač američkog fudbala Tom Brady razveo se od brazilske manekenke Gisele Bundchen nakon 13 godina braka, a par je prethodnih dana podijelio imovinu koju su zajedno stekli u protekloj deceniji i uspjeli su se dogovoriti oko svih detalja.

Tom Brady i Gisele Bundchen godinama su važili za jedan od najsretnijih parova u svijetu poznatih. Legendarni quarterback uživao je u ljubavi s brazilskom ljepoticom, a brak su krunisali s dvoje djece.

Ipak, ovoj ljubavi je došao kraj. Nakon brojnih špekulacija o razvodu, prošle sedmice papiri su zvanično potpisani i oboje su na društvenim mrežama potvrdili da se razvode.

Za razliku od mnogih parova Tom i Gisele lako su se dogovorili o podjeli imovine, pa čak i oko 17 miliona dolara vrijednog imanja u Miamiju.

Navodno su bivši supružnici bili u 'ratu' jer su oboje željeli ovu kući, ali na kraju je dobio Tom Brady.

Kuća je trenutno u izgradnji. Nazvana je 'bunker milijardera' i pravi se na mjestu stare vile koju je par kupio 2020. godine.

Oglasi

Svoje stečeno bogatstvo će zadržati. Oni su 2009. godine potpisali predbračni ugovor u kojem je jasno navedeno da će sami imati kontrolu nad svojim poslovima.

A novčanih problema neće imati nijedno. Tom Brady je 'težak' oko 250 miliona dolara, dok je Gisele tokom karijere modela uspjela zaraditi nevjerovatnih 400 miliona dolara.

Atraktivna Brazilka je već kupila novo imanje. Odlučila se za vilu od 1.2 miliona dolara u Miami Beachu, a odlučila je ostati na Floridi kako djeca ne bi imala previše poteškoća da viđaju oba roditelja.

Treba istaći da je Gisele od zajedničkih nekretnina dobila kuću u Kostariki, gdje je par redovno provodio godišnje odmore s djecom.

Još uvijek se ne zna kome su pripale ostale nekretnine i kako će biti podijeljene. Posjeduju kuću na Bahamima, stan u New Yorku te kuću u Montani.

Oglasi