Gdje su paparazzi uhvatili Gisele samo dvije sedmice nakon razvoda braka s Tomom Bradyjem?

Brazilka pobjegla na godišnji odmor

Gdje su paparazzi uhvatili Gisele samo dvije sedmice nakon razvoda braka s Tomom Bradyjem?

Edmir Škorić

Brazilska manekenka Gisele Bundchen i zvijezda američkog nogometa Tom Brady razveli su se krajem oktobra.

Sedmicama se špekulisalo o prekidu braka između slavnog para, a na kraju su oboje potvrdili da je gotovo. Prvi se oglasio legendarni quarterback.

"U proteklim danima moja supruga i ja smo finalizirali papire ko razvoda. Rastajemo se nakon 13 godina braka. Molimo vas za poštivanje privatnosti kako bismo dovršili kompletan proces", rekao je između ostalog Tom Brady uz dodatak:

"Ova odluka je bila teška i bolna, kao i za mnoge druge ljude koji prolaze kroz sve. Jedno drugom smo poželjeli sve najbolje u novim poglavljima života, a naša divcna djeca će nastaviti biti centar našeg svijeta".

Bundchen i Brady bili su u braku od 2009. Par ima dvoje zajedničke djece, a Brady ima i sina iz prethodne veze.

Brady je jedan od najtrofejnijih igrača američke Nacionalne nogometne lige (NFL). Trenutno igra za Tampa Bay Buccaneers nakon dvije decenije u New England Patriotsima. On je sedmerostruki osvajač Super Bowla.

Oglasi

Gisele je odlučila odmah nakon razvoda otići na godišnji odmor, a paparazzi su je uhvatili u ležernom izdanju i bez šminke. Za odmor je odabrala Kostariku. Zgodna Brazilka je na odmor povela i svoje dvoje djece Benjamina (12) i Vivian (9).

Prema posljednjim informacijama, Gisele Bundchen će zadržati nekretninu u Kostariki, dok će Tom Brady odabrati 17 miliona dolara vrijednu vilu u Indian Creeku u Miamiju.

S vremenom je američki tisak prekid Bradyja i Bundchen nazvao "razvodom godine" ili "razvodom od 650 miliona dolara", misleći na bogatstvo koje su njih dvoje imali.

Za kraj braka se spominju brojni razlozi. Posljednji u nizu je da je Gisele odlučila da okonča sve zbog nedostatka akcije u krevetu.

Oglasi

Tom je navodno često odbijao odnose s atraktivnom suprugom. On 24 sata prije utakmica nije želio imati drugu akciju i to je naljutilo prelijepu Gisele.

"Taj brak se raspada kao led. Gisele je jasno rekla kako želi više akcije od strane svog supruga", pisali su američki mediji.

Iako mu je 45 godina Tom Brady nije spreman završiti karijeru, a to mu je čigledno donijelo razvod braka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgR3T_XL38w/[/instagram]

Top Komentari

Bernadetta
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 1
stranputica
Pa Tome sad kad si fraj(er), da vidimo jesi li bolji bacač ili lovac .....na cica mace :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi