Žene lude za samcem Tomom Bradyjem: Jedna spremna prevariti muža, druga ima plan kako ga osvojiti

NFL zvijezda tražena roba

Žene lude za samcem Tomom Bradyjem: Jedna spremna prevariti muža, druga ima plan kako ga osvojiti

Edmir Škorić

Brazilska manekenka koja živi u Orlandu priznaje da žudi za Tomom Bradyjem, nedavno rastavljenom NFL zvijezdom. Nije jedina, pošto mnoge druge žene na svijetu žele biti sa slavnim i bogatim bekom.

Bek Tampa Bay Buccaneersa samac je nakon raskida 13-godišnjeg braka s brazilskom manekenkom Gisele Bundchen. Iako je tek nekoliko sedmica slobodan, sve je duža lista djevojaka i žena koje žele u naručje slavne američke zvijezde.

Američki list New York Post intervjuisao je tri žene: bivšu djevojku s naslovnice Playboya, brazilsku manekenku i sportsku novinarku s koledža u Sjedinjenim Državama. Sve tri su oduševljeno priznale da bi htjele biti sa Tomom Bradyjem.

"U biti bih morala pitati svog muža da mi dozvoli da budem s Tomom, ali... Što da ne, bila bih s njim", uz smijeh je kazala Sara Blake, inače Playboyev model.

Sara je sretno udana, ali mašta o susretu s Bradyjem. "Rekla bih mu: 'Šta ima ljepotane. Volim tvoju isklesanu bradu i izgledaš top. Znaš, ti si najbolji bek svih vremena, je*eš GIselu'. Eto, vjerovatno bih mu to rekla".

Manekenka Sara (31) bi rado bila sa Bradyjem

31-godišnja manekenka u oktobru je krasila naslovnicu norveškog Playboya. Voditeljica je sportskog podcasta "Tip Drill sa Sarom Blake".

Oglasi

"Nije da imam šanse ili tako nešto, ali mislim da svaka slobodna djevojka kaže: 'O da, Tom Brady je samac i vratio se na tržište'".

Brazilska manekenka Mayara Lopes rođena je u Sao Paulu, ali živi u Orlandu na Floriti i također je potvrdila da je zainteresovana za Bradyja. Detaljno je opisala plan da ga zavede.

"Ne bih mu nužno prišla dirketno, ali bih uspostavila kontakt očima i pokušala privući pozornost. Ako mislim da je dobio moju pozornost, onda ću možda napraviti prvi korak", opisala je Brazilka.

Mayara Lopes ima plan kako da zavede NFL zvijezdu

Na pitanje da li bi prihvatila susret sa Bradyem, kazala je: "Da mi se ukaže prilika, što da ne. Sigurno da bih".

Kendra Middleton, sportska novinarka, smatra da je njena zaljubljenost u Toma Bradyja usmjerena isključivo na profesionalno područje.

Oglasi

"Očito je fizički vrlo atraktivan, ali njegova radna etika je nevjerovatna - volim to. Kao, toliko je posvećen svom zanatu da ne želi jesti ni paradajze, znaš na što mislim?".

"Sigurna sam da je razvod bio zastrašujućiu za nekoga ko nema iskustvo stalnog boravka sa svojom djecom. Možda je to ono što Tom treba da igradi te odnose. Njegova budućnost je porodica, a ne nogomet", zaključila je novinarka.

Sportska novinarka Kendra se divi Tomu Bradyju

Podjela imovine

Za razliku od mnogih parova Tom i Gisele lako su se dogovorili o podjeli imovine, pa čak i oko 17 miliona dolara vrijednog imanja u Miamiju.

Navodno su bivši supružnici bili u 'ratu' jer su oboje željeli ovu kući, ali na kraju je dobio Tom Brady.

Oglasi

Kuća je trenutno u izgradnji. Nazvana je 'bunker milijardera' i pravi se na mjestu stare vile koju je par kupio 2020. godine.

Svoje stečeno bogatstvo će zadržati. Oni su 2009. godine potpisali predbračni ugovor u kojem je jasno navedeno da će sami imati kontrolu nad svojim poslovima.

A novčanih problema neće imati nijedno. Tom Brady je 'težak' oko 250 miliona dolara, dok je Gisele tokom karijere modela uspjela zaraditi nevjerovatnih 400 miliona dolara.

Atraktivna Brazilka je već kupila novo imanje. Odlučila se za vilu od 1.2 miliona dolara u Miami Beachu, a odlučila je ostati na Floridi kako djeca ne bi imala previše poteškoća da viđaju oba roditelja.

Treba istaći da je Gisele od zajedničkih nekretnina dobila kuću u Kostariki, gdje je par redovno provodio godišnje odmore s djecom.

Još uvijek se ne zna kome su pripale ostale nekretnine i kako će biti podijeljene. Posjeduju kuću na Bahamima, stan u New Yorku te kuću u Montani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi