Misteriozna fotografija: Bahata zvijezda ponizila životnog neprijatelja kao niko nikad?

Udarac koji puno boli

Misteriozna fotografija: Bahata zvijezda ponizila životnog neprijatelja kao niko nikad?

Haris Zilić

Par koji je izazvao dosta komentara i pažnje u 2022. godini su svakako Gisele Bundchen i Tom Brady. Pomenuti par se nedavno i zvanično rastao, ali tek sada je krenula vatra.

Gisele je rekla u prvim izjavama nakon raskida da je jedan od razloga i nedostatak "akcije" u krevetu jer se Tom ponovo vratio američkom fudbalu i karijeru je stavljao na prvo mjesto.

Gisele odavno živi sama s djecom, a nedavno su je paparazzi uhvatili u Kostarici gdje je otišla na odmor. Slavni par ima dvoje djece i procijenjeno bogatstvo od 650 miliona dolara.

Što se tiče Toma, još uvijek nije spreman na okončanje karijere iako ima 45 godina. Govorilo se ranije da je kraj, ali izgleda ima još planova na terenu.

Sve to je poremetilo odnose, a Gisele je sada došla ponovo u centar pažnje.

Na internetu se pojavila navodno fotografija Gisele i kontroverznog Antonia Browna. Djelovali su sretno, a neki čak govore da je fotografija nastala i u krevetu.

Oglasi

Neki su mislili da je greška pa su komentarisali kako to nije Gisele nego Megan Eugenio, ali Megan se brzo oglasila i rekla kako to nije ona.

Inače Antonio Brown nije u dobrim odnosima sa Bradyem, a sada mu je zadao najteži udarac po svemu sudeći.

Ozloglašena NFL zvijezda Antonio Brown snimljena je nedavno u bazenu dok maltretira ženu, a navodno je iz hotela u Dubaiju odstranjen nakon neprimjerenih gesti i brojnih prijava drugih gostiju.

Oglasi

Brown je prema određenim informacijama 'težak' više od 20 miliona dolara. Često se zna hvalisati luksuznim životom, no iako je zvijezda, nije imun na prevare i pokušava i na taj način dodatno zaraditi.

Ovaj 34-godišnjak tako je dobio tužbu da je čovjeku s Floride prodao lažni skupocjeni sat 'Richard Mille' za 160.000 dolara.

Sada je krenuo i na Bradya, a ako se misteriozna fotografija ispostavi istinita i ako se na joj zaista nalazi Gisele to bi bio udarac kojeg Brady teško može preboljeti.

Izgleda da smo tek sada dobili pravu "sapunicu" koja bi mogla imati više nastavaka.

Oglasi

Najnovije vijesti