Hrvatska u šoku zbog uznemirujućih snimaka: Mladića šamarali i tjerali da viče 'Dinamo'
Snimci su veoma uznemirujući

Nevjerovatne scene

Hrvatska u šoku zbog uznemirujućih snimaka: Mladića šamarali i tjerali da viče 'Dinamo'

Midhat Šljivak

Nevjerovatne snimke dolaze iz Hrvatske. Navijačko ludilo vlada među mladićima u ovoj zemlji, a tome svjedoče snimci na kojima je mladić žrtva zlostavljača koji ga tjeraju da viče 'Dinamo'.

Dva maloljetnika napala su 20-godišnjaka u Koprivnici. Snimke koje su šokirale Hrvatsku objavio je portal ePodravina, a do maltretiranja je došlo zbog fudbala.

Maloljetnici su napali mladića, šamarali su ga i tjerali da uzvikuje 'Dinamo'. Radi se o momku koji boluje od autizma i koji navija za rivalski Hajduk.

OVDJE pogledajte ovaj zaista šokantan snimak koji je nastao 24. decembra prošle godine na području Koprivnice.

Treba svakako napomenuti da je policija po objavljivanju vijesti o maltretiranju momka lišila slobode nasilnike. Protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava.

Oglasi

20-godišnjak nije zadobio povrede

Policija iz Koprivnice oglasila se o kompletnom slučaju. U saopćenju su naveli šta se događalo i navodi se da 20-godišnjak nije imao povreda.

"U događaju 20-godišnjak nije zadobio povrede. Protiv maloljetnika će zbog počinjenja kaznenog djela 'nasilnično ponašanje' biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a obaviješten je i zavod za socijalni rad", navode iz policije.

Ovakve scene zaista su nevjerovatne. Navijačko ludilo definitivno je otišlo predaleko, a vršnjačko nasilje je već odavno ogroman problem.

Maloljetnici će snositi posljedice. Sigurno će i pritisak javnosti biti ogroman u ovom slučaju i vidjet ćemo šta ih čeka u ovom slučaju.

Scene su zaista šokantne i uznemirujuće. Pitanje je samo kuda vodi ovo navijačko ludilo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Ubijte krmad za primjer ostalima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti