Bad Blue Boysi poruke podrške dobili na bombama: "Dragane, dobro došao kući"
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Poruka iz Kijeva

Bad Blue Boysi poruke podrške dobili na bombama: "Dragane, dobro došao kući"

Midhat Šljivak

Huligani kijevskog Dinama odlučili su pozdraviti kolege iz Zagreba koji su nakon nekoliko mjeseci pušteni iz zatvora u Grčkoj. Učinili su to porukama na bombama.

Vatreni navijači Dinama iz Kijeva odlučili su se na nevjerovatan način poželjeti dobrodošlicu navijačima zagrebačkog Dinama iz Grčke, gdje su prethodnih nekoliko mjeseci boravili u zatvoru kao osumnjičeni za ubistvo navijača AEK-a.

Na bombama, koje se očigledno koriste u ratu s Rusijom, ispisane su poruke za Bad Blue Boyse i za izvjesnog Dragana.

"Dobro došli kući Bad Blue Boys". "Dynamo Kyiv - Dinamo Zagreb". "Dobro došao nazad Dragane", poruke su ispisane na bombama.

Huligani Dinama iz Kijeva imali poruku BBB (Foto: Dynamo Kyiv Hooligans)

Podsjetimo, stotinjak navijača zagrebačkog kluba uhapšeno je u augustu nakon nereda koji su se desili u Atini, gdje je Dinamo igrao meč kvalifikacija za Ligu prvaka.

Oglasi

U neredima je ubijen jedan od navijača AEK-a, a na kraju se ispostavilo da navijači Modrih nisu krivi za to već da je odgovoran navijač AEK-a.

Rukovodstvo Dinama izvuklo 'tatinog sina' iz Atine

Hrvatski mediji nedavno su objavili priču o šefovima Dinama koji su tatinog sina izvukli iz atinskog pakla.

Nacional je objavio kako je član Bad Blue Boysa Dino Kordić spašen od strane rukovodstva kluba samo zato jer mu je otac Željko član Skupštine zagrebačkog tima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kordić je u Atini obučen u opremu kluba, proveo je noć u hotelu, a zatim se avionom kao 'slijepi' putnik vratio kući u Zagreb, dok su brojni navijači uhapšeni.

Navijači Dinama izlaze polako iz zatvora i odnos prema Dinu Kordiću sasvim sigurno neće biti isti nakon svega.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Da ih hoce rusi sravniti sa zemljom. I jedne i druge
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti