Poznat po provokacijama, a sada ga je supruga bacila u "ofsajd": O crnki sa Kosova priča svijet

Nakon duže vremena pojavili se u javnosti

Poznat po provokacijama, a sada ga je supruga bacila u "ofsajd": O crnki sa Kosova priča svijet

Haris Zilić

Supruge i djevojke fudbalera često znaju biti u centru pažnje. Glavne su "mete" fotografa i kamera na stadionima, ali ima i onih koji privatni život drže što dalje od terena.

Jedan od onih fudbalera koji nije baš toliko izlazio u javnost sa suprugom je švicarski reprezentativac Granit Xhaka.

Xhaka je poznat po ponašanju na terenu koje nema puno dodira sa fudbalom, posebno u duelima Švicarske i Srbije na velikim takmičenjima.

Švicarski reprezentativac je vjerovatno najomraženiji fudbaler u Srbiji. Reprezentativac Švicarske je navijače i igrače ove reprezentacije provocirao u svakom duelu koje je imao na prvenstvima svijeta u Rusiji i Kataru i nikada nije ni krio da nimalo ne voli Srbiju.

Razlozi što je tako dobro su poznati. Granit nikada ne može oprostiti ono što se radilo njegovom ocu tokom 80-ih godina prošlog stoljeća i krivi za Srbe.

Oglasi

Nedavno je Xhaka napustio Arsenal gdje ostavio dubok trag i odlučio se vratiti u Njemačku.

Njegov novi klub je Bayer Leverkusen, a nakon potpisa iskoristio je vrijeme za odmor sa suprugom koja mu je ukrala slavu ovo ljeto.

Granit je nakon duže vremena na društvene mreže postavio fotografiju sa suprugom koja je izazvala lavinu komentara ne zbog samog Granita nego zbog izgleda njegove supruge Leontine koja se nije tako često pojavljivala u javnosti.

Oglasi

Ova zgodna crnka porijeklom je s Kosova i od 2017. godine je sretnom u braku sa novim fudbalerom Bayera iz Leverkusena.

Leontina je rođena u Prištini, a Granita je upoznala dok je on igrao u Borussiji Moenchengladbach, gdje je ona radila.

Naon što je upoznala Granita, Leontina je posvetila potpuno porodičnom životu, čak je mnoge naloge na društvenim mrežama stavila kao privatne.

Granit je i ranije pokazivao veliku povezanost sa porodicom, a nema sumnje da je Leontina njegov veliki oslonac u životu i osoba bez koje ne bi mnogo toga napravio u karijeri.

Najnovije vijesti