Novinarka je prišla Gutiju uz samo jednu želju: Zavedena je za par sekundi ponudom koja se ne odbija

Čuveno zavođenje

Novinarka je prišla Gutiju uz samo jednu želju: Zavedena je za par sekundi ponudom koja se ne odbija

Admin Čaušević
Teme:

"Želim te samo za sebe i prvom želim da te dodirnem", kazala je novinarka Joseu Mariju Gutierrezu Hernandezu poslije čega je uslijedio flert o kojem se priča i godinama kasnije. 

Razgovori atraktivnih novinarki i poznatih fudbalera koji slove za ženskaroše su uvijek zanimljivi, posebno ako su obje strane poprilično opuštene, ali i otvorene.

To je bio slučaj i prilikom intervjua između Gutija i poznate španske novinarke Cristina Pedroche od prije nekoliko godina kada je nekadašnji veznjak još uvijek bio aktivan.

Atraktivna novinarka je prišla Gutiju te mu kazala da ga želi samo za sebe i kratki razgovor, na šta je tadašnji igrač Reala vrlo rado pristao.

Nakon što mu je rekla da ga želi dodirnuti Guti joj je to dozvolio te dobacio sljedeće: "Želiš li da izvedem neko čudo s tobom? Na ili van terena?"

Oglasi

Inače, ovaj razgovor je vođen pred Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine, a jedna od tema je bio i Gutijev odlazak na taj turnir kojeg je Španija poslije osvojila.

Pedroche je jedna od najpoznatijih novinarki u Španiji

"Ako želiš povest ću te sa sobom", kazao je Guti novinarki na pitanje da li ide na Mundijal za kojeg poslije nije dobio poziv.

"Ja bih obukla tvoj dres i navijala za tebe i ako bi zabio gol želim da mi ga posvetiš", kazala ja novinarka, ali je Guti bio spreman.

"Šta želiš da ti još radim? Znaš li da sam slobodan, ja nemam s tim problema..."

Pedroche se nedavno porodila i kao što je navela na Instragramu još uvijek se oporavlja

Danas 34-godišnja Pedroche je jedna od najpoznatijih španskih novinarki te je na Instagramu prati više od 3 miliona pratitelja.

Sa druge strane, Guti je odavno u penziji, te nakon neuspješne trenerske karijere sada uglavnom radi kao analitičar utakmica Real Madrida na španskim televizijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi