Halidova "Beograđanka" ori se u Istanbulu: Bh. reprezentativac pao u sevdah i zapjevao na treningu

Hajradinović raspoložen

Halidova "Beograđanka" ori se u Istanbulu: Bh. reprezentativac pao u sevdah i zapjevao na treningu

Eldar Ganibegović

Halid Bešlić je jedno od najvećih muzičkih imena koje je Bosna i Hercegovina dala. Omiljen je u svim kategorijama ljudi, pa tako i poznatim sportistima. Zahvaljujući jednom, njegov hit "Beograđanka", orio se i u Istanbulu.

Bh. veznjak Haris Hajradinović igra sezonu iz snova u Kasimpaši. Njegov klub je u borbi za Evropu, a on je najbolji asistent turske Super Lige. 

Za njega se interesuju klubovi iz Engleske i Italije i na ljeto bi mogao da napravi transfer karijere. Dovoljno je reći da se za njega raspituje velikan kakav je Lazio.

Kada je sve tako dobro posloženo, jasno je da je raspoloženje na visokom nivou. Danas je s pratiocima na Instagramu podijelio mali detalj s treninga.

Na Instagram storyju koji je objavio čuje se stari hit Halida Bešlića, pjesma "Beograđanka". Narodski rečeno, naš fudbaler pao je u sevdah i u glas zapjevao.

Oglasi

Kako je to izgledalo, možete pogledati na ispod priloženom snimku. 

Inače, Haris Hajdarinović je na 35 nastupa ove sezone u svim takmičenjima postigao četiri gola i dodao 16 asistencija.

U novemrbu se vratio i u reprezentaciju. Bio je jedna od rijetkih svijetlih tački na utakmicama protiv Luksemburga i Slovačke (namjestio oba gola, pokrivao više pozicija), a protiv Ukrajine u baražu je također bio dobar. 

Nije tajna da je Halid Bešlić omiljen još nekim reprezentativcima naše zemlje. U više navrata je to pokazao Anel Ahmedhodžić, kao i Adi Nalić koji je igrao s njim u Malmou. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi