Troje djece Harryja Kanea povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći!

Srećom, lakše su povrede u pitanju

Troje djece Harryja Kanea povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći!

Eldar Ganibegović, foto: EPA

Harry Kane je ovih dana okupiran nekim stvarima van fudbala. Naime, povrijeđena su mu djeca u saobraćajnoj nesreći.

Prije dva dana minhenski Bayern je remizirao protiv Arsenala 2:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Jedan od golova u Londonu postigao je i Harry Kane, no dojam je da njemu u toku utakmice i nije bilo baš do fudbala, s obzirom na to šta mu se desilo na privatnom planu.

Naime, njemu su u saobraćajnoj nesreći učestvovala djeca. Sreća u nesreći je da su prošla samo s lakšim povredama.

U ponedjeljak, dok je Harry Kane bio na putu za London na utakmicu s timom Bayerna, troje njegove djece su sudjelovali u saobraćajnoj nesreći.

Srećom, lakše su povrijeđena te su vozilom hitne pomoći prebačena u bolnicu. Svi koji su se nalazili u vozilima zadobili su lakše povrede.

Oglasi

Engleski mediji prenose kako je šteta na vozilima oko nekoliko desetaka hiljada eura. Cesta je morala da bude zatvorena oko dva sata nakon nesreće.

Na svu sreću po djecu zvijezde Bayerna, sve je dobro prošlo i nije bilo težih povreda. Bez obzira na to, jedno jako neprijatno iskustvo za sve.

Podsjetimo, u pomenutoj utakmici Harry Kane je s 11 metara pogodio u 32. minut za prednost Bayerna od 2:1, no kasnije je za 2:2 u 76. minuti pogodio Trossard.

Revanš utakmica u Minhenu se igra 17. aprila od 21 sat, no četiri dana ranije od 15:30 Bayern će ugostiti Koln našeg Denisa Huseinbašića u okviru 29. kola Bundeslige.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baron22
Nema u bayernu sreće narednih 15 godina bježi Harry
0 3
guliy
Kaze se anti- propaganda majmuncino .... da ti tata to objasni : Svaki put sine kad napises propaganda fudbala , to znaci sa hvalis Bayern . Nema na cemu sine evo ti banana . Zivjele Zivinice ,Drina cigare i Zvezde Granda. Bolje da te otac izd.ko nego sto te napravio...i daaaa 8:2 teske traume . PUSA
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi