Para kao da ne može nestati: Nakon Kroosa i Alabe, Real Bayernu krade još jednu veliku zvijezdu!
Real Madrid želi Jamal Musialu.

Musiala na meti Kraljeva

Para kao da ne može nestati: Nakon Kroosa i Alabe, Real Bayernu krade još jednu veliku zvijezdu!

Eldar Ganibegović

David Alaba, a naročito Toni Kroos, dvije su velike zvijezde Bayerna koje su prešle u Real Madrid posljednjih godina. Sada su Kraljevi spremni krenuti u lov na još jednog bavarskog kapitalca.

Dok se na ljeto očekuje pristizanje Kyliana Mbappea, Real Madrid ja naciljao još jednu mladu zvijezdu evropskog fudbala i želi da je vidi na Santiago Bernabeu stadionu.

Kako prenosi španski Fichajes, Real Madrid je zainteresova za 21-godišnju zvijezdu Bayerna. Radi se o Jamalu Musiali.

Cijena mladog fudbalera iznosi 110 miliona eura. Taj iznos ne bi trebao da predstavlja problem za Real Madrid, naročito ako se u obzir uzme da PSG-u ne moraju platiti odštetu za Mbappea.

Ugovor Jamal Musiala s Bayernom ima do ljeta 2026. godine. Ostaje da se vidi hoće li na adresu Bayerna uskoro doći zvanična ponuda.

Oglasi

Nije Real Madrid jedini zainteresovan za Musialu. Naime, osim Kraljeva, za njega se interesuju u Engleskoj, a u pitanju su Liverpool i Manchester City.

Ove je sezone Jamal Musiala igrao 34 puta za Bayern. Postigao je 12 golova, te je dodao sedam asistencija u svim takmičenjima.

Inače, ova je sezona vrlo razočaravajuća za Bayern. Nakon više od deset godina moglo bi se dogoditi da klub s Allianz Arene ne osvoji niti jedan trofej.

Na početku sezone je njemački Superkup pripao RB Leipzigu, nakon čega je Bayern sramotno ispao od trećeligaša Saarbruckena u DFB-Pokalu.

Već je izvjesno da će Bayer Leverkusen osvojiti titulu prvaka Njemačke jer šest kola prije kraja ima 16 bodova prednosti u odnosu na minhesnki tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako Liga prvaka ostaje jedino takmičenje u kojem Bayern može još uvijek da osvoji trofej. Prije dva dana je remizirao protiv Arsenala 2:2 u Londonu u prvoj utakmici četvrtfinala.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baron22
Imal ko da hoće u Bayern hahahahahahahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha samo pisete ko ide ,koga prodaju hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha ima po galati pojačanja a biće i odrizola na posudbu iz reala hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha joj tugo
0 0
Baron22
Nemojte tako potpisao je daier hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi