Na terenu sramotan, u bazenu "ubitačan": Igrač kojeg svi ismijavaju ulovljen na "punjenju baterija"

Nalazi se na odmoru u Španiji

Na terenu sramotan, u bazenu "ubitačan": Igrač kojeg svi ismijavaju ulovljen na "punjenju baterija"

Admin Čaušević

Ljetni period znači i posjeta egzotičnim destinacijama, to je prvenstveno slučaj sa fudbalerima iz najjačih evropskih liga koji koriste pauzu od nekoliko sedmica da se odmore i osvježe pred novi naporni period.

Vjerovatno ne postoji igrač na čiji račun ljubitelji fudbala zbijaju šale kao što je to slučaj sa čovjekom koji je plačen vrtoglavih 87 miliona eura.

Zbog svojih kardinalnih grešaka i ponekad neshvatljivih poteza na terenu je postao sinonim za sramotu, ali svejedno i dalje ima visoku reputaciju bez obzira na blijede partije.

Naravno riječ je o Harryju Maguireu, defanzivcu Manchester Uniteda koji je postao prepoznatljiv po tome da se vrlo često nađe u krivo vrijeme na krivom mjestu zbog čega je meta ismijavanja na društvenim mrežama.

Kapiten Crvenih đavola uživao je u bijegu na Mallorcu na vjenčanje svog agenta, a pojavile su se njegove fotografije sa after partyja od prije nekoliko dana.

Oglasi

Maguire (30) je prisustvovao vjenčanju svog agenta Kennyja Shepharda koji se vjenčao s partnericom Lucy Wright. Engleski internacionalac snimljen je kako ispija koktele i opušta se u bazenu na after partyju.

"Harry Maguire je ispijao vino razgovarajući sa Samom koji je izgledao kao milon dolara - a zvijezda Otoka ljubavi, Brad McClelland, izgledao je vrlo ugodno s Harryjevom sestrom Daisy. To je doista bio zvjezdani udar", kazao je izvor za The Sun.

Maguire u društvu svoje supruge

Iskusni, ali sigurno ne i pouzdani štoper je ulovljen kako ispija čašu vina pored bazena sa svojom suprugom Fern Hawkins s kojom je u braku od prošle godine.

Maguire izlazi iz teške sezone s Manchester Unitedom, s nedostatkom minutaže. Izgubio je mjesto staterda kod Erika Ten Haga, a njegova budućnost na Old Traffordu je neizvjesna.

Za engleskog reprezentativca navodno se zanimaju Newcastle United, Aston Villa i Tottenham Hotspur. Ostale su mu još dvije godine ugovora, ali bi ovog ljeta mogao napustiti United.

Maguire se pridružio Manchester Unitedu iz Leicester Cityja 2019. godine za 87 miliona eura što je svjetski rekord za defanzivca. Od tada je upisao 175 nastupa u raznim takmičenjima i minule sezone osvojio svoj prvi trofej - Carabao Cup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi