Počelo trodnevno luksuzno vjenčanje zvijezde Manchester Uniteda, svi gosti će imati jednu zabranu

Maguire staje na ludi kamen

Počelo trodnevno luksuzno vjenčanje zvijezde Manchester Uniteda, svi gosti će imati jednu zabranu

E. Škorić

Stoper Manchester Uniteda Harry Maguire priredio je spektakularno vjenčanje za sebe i suprugu Fern Hawkins.

Maguire je odlučio da vjenčanje traje tri dana, od petka pa do nedjelje navečer, a održava se u jednom prekrasnom mjestu u dvorcu u Francuskoj. Vjenčanju prisustvuju porodica i bliski prijatelji.

U petak navečer su se služili kokteli, u subotu se održava svečanost, a nedjelja je rezervisana za posebnu zabavu na bazenu.

Maguire se pobrinuo za mnoge detalje i učinio da sve bude savršeno, a ambijent kao iz snova. Tako se čak pobrinuo i za prijevoz gostiju. Njih 30 letjelo je istim privatnim avionom kao i engleski reprezentativac.

Jedino je zabranio svim gostima korištenje mobitela u dvorcu kojeg je iznajmio za 291.000 eura, ali to već postaje tradicionalna odluka novopečenih bračnih parova, koji ne žele da ljudi budu opsjednuti slikanjem i snimanjem storyja.

Oglasi

Prijateljica njegove djevojke bila je zadužena za pravljenje profesionalnih fotografija. Inače, nije Harry tek onako izabrao Francusku. On je u toj zemlju u februaru 2018. godine zaprosio današnju suprugu.

Što se tiče dvorca u kojem je vjenčanje priređeno, izabran je za 10 najboljih mjesta za vjenčanje na svijetu. Ima čak 22 spavaće sobe i 18 kupaoniva, vlastitu crkvu i oranžeriju, kao i jednu od najljepših sala za održavanje svadbi u Francuskoj.

Top Komentari

user1655232295
Treba ga poslati na medeni mjesec do januara, tako ce najvise pomoci!
5 0
brutal_bandal
Mozda sad bolje zaigra sta znas
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi