Gdje su sada Seedorf i Ze Roberto? Nevjerovatna građa 46-godišnjeg Hasana Salihamidžića!

Skinuo se na ulici

Gdje su sada Seedorf i Ze Roberto? Nevjerovatna građa 46-godišnjeg Hasana Salihamidžića!

Admin Čaušević

Hasan Salihamidžić ljeto prevodi sa svojom djecom Nickom i Selinom, a upravo je Bracin sin objavio fotografiju svog oca koje je mnoge ostavila u nevjerici zbog zaista nevjerovatne građe proslavljenog bh. reprezentativca. 

Salihamidžić je bez posla dva mjeseca nakon što je na kraju prošle sezone dobio otkaz u Bayernu gdje je šest godina sasvim uspješno obavljao funkciju sportskog direktora.

Biti sportski direktor kluba kao što je Bayern sa sobom nosi veliku odgovornost i donosi određenu dozu stresa zbog ogromnog pritiska.

I ne čudi zašto je Salihamidžić odlučio da se odalje od svega te zajedno sa članovima svoje porodice provede odmor na Havajima.

Vidljivo je da legendarni bh. reprezentativac uživa u društvu svoje porodice, a jedna fotografija koju je objavio njenog sin Nick je privukla ogromnu pažnju.

Oglasi

Šetajući ulicom, Braco je skinuo majicu i pokazao zaista nevjerovatno isklesano tijelo za nekog ko ima 46 godina. Vidljivo je da je čuveni fudbaler i dalje u vrhunskoj formi iako se odavno penzionisao.

S obzirom na mišiće može se reći da uopšte ne zaostaje i za druge dvije fudbalske legende Clarenceom Seedorfom (47) i Ze Robertom (49) koji također provode mnogo vremena u teretani.

Sluteći po govoru tijela i širokom osmijehu jasno je da Salihamidžić uživa u svakom trenutku sa svojom djecom i njihovim prijateljima.

Značajno je dobio i boje pa se i čuveni Fabrizo Romano nije uspio suzdražati da ne ostavi komentar kako su Nick i Hasan Salihamidžić dobili boje.

Podsjećanja radi, Salihamidžić se u maju prošle godine nakon 28 godina zajedničkog života razveo od Esther Copado te ona nije bila s porodicom na Havajima.

Kada su u pitanju poslovne aktivnosti za pretpostaviti je da će Salihamidžić odmorati još neko vrijeme kako bi se posvetio nekom novom angažmanu.

Top Komentari

TurgutBayraktar
Kakva imena je dao djeci to
0 1
C.Banks
Vidi Brace na jablaničkom jezeru pocrnio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi