Hazard ima tolike milione, a na okupljanje reprezentacije dođe u ovakvom automobilu

Skroman prije svega

Hazard ima tolike milione, a na okupljanje reprezentacije dođe u ovakvom automobilu

E. Škorić

Eden Hazard oduševio je belgijsku javnost kada je na okupljanje tamošnjeg nacionalnog tima stigao u malom automobilu.

Zvijezda Real Madrida zaradi godišnje više od 10 miliona eura, ali očigledno ne leti visoko i nastoji da bude skroman, što je potvrdio i danas kada se pojavio u kampu belgijske reprezentacije.

I dok su njegovi saigrači pristizali u skupocjenim "mašinama", nekadašnji krilni napadač Chelseaja pojavio se u - malom Peugeoutu.

Mnogi nisu mogli da vjeruju kada su vidjeli Edena kako izlazi iz malog auta, ali Belgijanac očigledno ne pati za skupocjenim stvarima i uživa u sitnicama.

Iako se pojavio u kampu reprezentacije, Hazard neće nastupiti u naredna dva meča zbog povrede, baš kao i njegov brat Thorgan.

Belgija u petak gostuje San Marinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a u ponedjeljak će imati nešto teži ispit, pošto će putovati u Škotsku. Crveni đavoli se nakon četiri kola nalaze na vrhu grupe I sa maksimalnim učinkom od četiri pobjede. Hazard je prvi strijelac selekcije sa tri gola, a uz to ima i dvije asistencije.

Top Komentari

Mali Memo
Sve pare šalje kevi.
20 2
Dzebra2019
Skromnost je vrlina!!
3 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti