Hazard je očigledno previše popio, pa je nastao video koji će ga dugo pratiti kroz život

Odlučio se na zanimljiv ples

Hazard je očigledno previše popio, pa je nastao video koji će ga dugo pratiti kroz život

M. Šljivak

Eden Hazard uskoro bi trebao da postane član Real Madrida.

Belgijanac je u finalu Evropske lige protiv Arsenala odigrao svoj posljednji meč u dresu Chelseaja, a nakon utakmice u Bakuu je bio itekako dobro raspoložen.

Dugo su fudbaleri londonskih Plavaca proslavljali osvojeni trofej. Posebno opušten je bio Hazard, koji se odlučio na zanimljiv ples.

Iako ponato tverkovanje uglavnom izvode dame koje imaju atribute za to, Hazard se odlučio učiniti isto i nasmijao je mnoge ovim potezom.

Naravno, raspoloženi su bili i ostali fudbaleri Chelseaja. Svako je imao svoju minutu na pozornici, ali je Hazard izazvao najviše pažnje.

Eden Hazard nakon osvajanja Evropske lige slomio srca navijača Chelseaja!

Hazard je izjavom odmah nakon utakmice protiv Arsenala sigurno pokvario raspoloženje navijačima Chelseaja.

Potvrdio je da nakon sedam godina napušta London.

"Bilo je dobro. Mislim da su obje ekipe igrale pod određenim stresom u prvom poluvremenu jer je riječ o finalu, ali kada je Olivier postigao prvi gol bio je to početak sjajne večeri", izjavio je Hazard za BT Sport nedugo nakon posljednjeg sudijskoj zvižduka, pa se osvrnuo na svoju budućnost:

"Biće odlučeno u narednim danima, ja sam večeras na umu imao samo finale. Ja sam već donio svoju odluku i sada čekam na klubove da urade svoje. Mislim da je ovo zbogom, ali u fudbalu se nikada ne zna. Moj san je bio igrati u Premier ligi i to sam uradio u jednom od najvećih klubova, ali možda je sada vrijeme za novi izazov".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Oglasi