Hiba Abouk u društvu mlade francuske zvijezde na najprestižnijem filmskom festivalu

Tamo je prošle godine bila sa Hakimijem

Hiba Abouk u društvu mlade francuske zvijezde na najprestižnijem filmskom festivalu

E. Škorić

Hiba Abouk pojavila se s francuskim glumcem na filmskom festivalu u Cannesu.

Hiba Abouk, bivša supruga PSG-ove zvijezde Achrafa Hakimija, nedavno je viđena na filmskom festivalu u Cannesu s francuskim glumcem po imenu Djanis Bouzyani.

Španska glumica susrela se i s alžirsko-francuskom glumicom Lynom Khoudri na Filmskom festivalu. Hiba je objavila mnogo svojih slika na Instagramu i tako sa svojih 1,7 miliona pratitelja podijelila svoja iskustva iz Francuske.

Ona je već nekoliko dana u Francuskoj na prestižnom filmskom festivalu i očito da uživa u druženju sa drugim glumcima i glumicama. Tamo gdje je prošle godine prošetala crvenim tepihom s Achrafom Hakimijem, sada je bila sama, ali je u nekoliko navrata uočena u društvu mladog glumca Djanisa Bouzyanija. Neki mediji su odmah počeli da ih povezuju, ali vjeruje se da su samo kolege i prijatelji.

Lijepa glumica se razvela od Hakimija nakon što je 24-godišnji Marokanac optužen da je silovao djevojku. Hiba je stoga odlučila da odvojeno živi sa djecom Aminom i Naimom.

Istraga je trenutno u toku, pa još uvijek nije poznato da li je Hakimi kriv i ako jeste, kakva kazna će ga sljedovati.

Oglasi

Ono što je također nedavno odjeknulo je vijest da je Hakimi svu svoju imovinu prepisao na majku Saidu, pa glumica nije uspjela dobiti ono što joj po zakonu pripada.

Njen advokatski tim tražio je od zvijezde PSG-a 10 miliona eura. Toliko novca Hakimi joj nije imao namjeru dati i njegova ponuda je dva miliona eura i da se više ne vide.

Glumica tužbu zasniva na činjenici da je ona bila ta koja ga je finansirala dok nije postao zvijezda. Također smatra da je ovo svijet mizigonije i da je to razlog ismijavanja na društvenim mrežama.

"Ovo je svijet mizigonije (mržnja prema ženama, seksizam, niži položaj žena u odnosu na muškarce). Kada smo počeli vezu on je bio niko i ništa, nije zarađivao i ja sam bila mnogo poznatija od njega", rekla je Hiba koja nije željela otkrivati detalje oko planirane rastave.

Podsjetimo, Achraf Hakimi nedavno je optužen za silovanje 24-godišnje djevojke. Navodno se silovanje desilo u Parizu dok je Hiba s djecom bila na odmori.

Mnogi su međutim sumnjičavi oko kompletne situacije i smatraju da upravo 36-godišnja glumica ima veze s kompletnim slučajem te da je to iskoristila da traži razvod i novac od nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi