Hit skandal! Rooneyjeva supruga javno osramotila Vardyjevu

Saznala da ju je - prodala

Hit skandal! Rooneyjeva supruga javno osramotila Vardyjevu

Supruga legendarnog napadača Waynea Rooneyja, Coleen (33), svojom objavom na Instagramu uzvurkala je javnost u Engleskoj.

Tabloid The Sun u posljednje vrijeme intenzivno je pisao o Coleen i njezinom privatnom životu, a kako je za određene informacije malo ko znao, interesovalo ju je ko je zapravo izdajica. 

Smislila je Coleen u međuvremenu odličan plan i uz pomoć lažnih Instagram storyja identifikovala krivca, a krivac je, ni manje ni više, nego supruga bivšeg Rooneyjevog saigrača iz reprezentacije Jamiea Vardyja - Rebekah.

Na pomenutoj društvenoj mreži otkrila je detaljno šta ju je dovelo do saznanja da upravo Rebekah prodaje njezine priče tabloidu.

"Već nekoliko godina neko kome sam vjerovala konstantno je informisao Sun o mojim privatnim postovima i storyjima. Dato im je toliko mnogo informacija o meni, mojim prijateljima i mojoj porodici i to sve bez mog dopuštenja ili znanja. Dugo sam pokušavala shvatiti ko bi to mogao biti, a iz različitih razloga sam imala sumnju. Da bih to i dokazala, nadošla mi je ideja, blokirala sam gledanje Instagram profila za sve, osim za jedan profil. (Oni na mom privatnom profilu sigurno se pitaju zašto već neko vrijeme nisam imala storyje)", napisala je Collen.

Na tome nije stala.

"Tokom proteklih pet mjeseci objavila sam niz lažnih priča kako bih vidjela hoće li naći put do The Suna. I znate šta, našli su. Priča o odabiru spola u Meksiku, priča o povratku na televiziju i posljednja priča o poplavi u podrumu u mojoj novoj kući. Sačuvala sam sve originalne storyje koji jasno pokazuju kako ih je pregledala samo jedna osoba. To je... profil Rebekah Vardy", napisala je.

Nije, naravno, trebalo dugo čekati da se oglasi i Vardyjeva supruga. Optužbe koje je Coleen iznijela na njezin račun mnogo su je povrijedile, a na koncu se pravdala riječima kako joj novac nije potreban i da je u svakoj situaciji, kada su novinari tražili to, izbjegavala da priča o njoj.

"Ne znam zašto ovo nismo riješile drugačije nego da me ovako izvrneš ruglu kada sam u poodmakloj trudnoći", poručila je, između ostalog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi