Prostitutka spremila autobiografiju: "Kad se samo sjetim Rooneyjevog uplašenog lica..."

Spremna da mu zagorča život

Prostitutka spremila autobiografiju: "Kad se samo sjetim Rooneyjevog uplašenog lica..."

E. Škorić

Prostiutka spremila autobiografiju kojom će razoriti brak Waynea Rooneyja.

Bivši engleski napadač Wayne Rooney (33) mogao bi se naći u ozbiljnim porodičnim problemima zbog knjige koju će objaviti britanska prostitutka Helen Wood.

Wood je bila s Rooneyjem prije deset godina i sada je spremila autobiografsku knjigu u kojoj će otrkit isve intimnosti oko veze sa Rooneyjem, koji je u pragu s Coolen Rooney, s kojom ima i četvero djece.

Navodno je 2009. godine Rooney angažovao Helen i još jednu prostitutku po imenu Jenny Thompson kako bi se s njim seksali po cijeni koja je dosezala i do 1000 funti.

Tada je bivši napadač Evertona i Manchester Uniteda očekivao svoje prvo dijete s Coolen.

„Ja ću nikada zaboraviti izraz na licu Wayne kad smo ležali zajedno u krevetu. Odjednom se uplašio. Nakon seksa, naveo je činjenicu da će ubrzo postati otac. Pitala sam ga da li je dobro, a on je odgovorio: 'Ne znam zašto sam to učinio'", ispričala je prostitutka.

Ona je ispričala da je za sve znao i tadašni Rooneyjev saigrač Rio Ferdinand.

"Rio je bio dramatičan, očito je znao šta se događa i jasno je Wayneu rekao da je idiot i da se ne smije tako ponašati", ispričala je Helen.

Ova će knjiga biti u prodaji krajem maja, a prema ovom izvoru bit će to težak udarac za Rooneyjevu porodicu, kao i za mnoge druge:

"Bit će vrlo neugodno, ne samo za Waynea i Rooneya, već i ljude koji su bili Helenini klijenti dok je bila prostitutka", kazala je.

Navodno je još jedan oženjen muškarac i bivši igrač Manchester Uniteda također bio u krevetu sa Helen, no i to će, piše The Sun, biti objavljeno u autobiografiji

Top Komentari

Celtic
Ovaj portal tačno piše samo o Kurvama i sponzorušama, gori se nego "Svet" i "Expres" .
4 0
Zoilomas
Slobodno promjenite ime u prcprc.ba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi