Rooney snimljen kako vodi brinetu u hotel, supruga poludjela: "Zar si toliko glup?"

Uhvaćen u preljubi

Rooney snimljen kako vodi brinetu u hotel, supruga poludjela: "Zar si toliko glup?"

Proslavljeni engleski napadač Wayne Rooney ponovo je dospio na naslovnice tabloida.

Rooney je od ranije poznat po raskalašenom životu i brojnim preljubama, a bez toga, čini se, ne može ni danas kada je u Sjedinjenim Američkim Državama. U ludom provodu ovaj fudbaler D.C. Uniteda ponovo je uhvaćen, i to, da stvar bude gora, kako u društvu bujne brinete ulazi u hotelski lift.

Sve ranije nestašluke supruga Coleen (32) mu je dosad opraštala, a na novu nevjeru potpuno je poludjela, pa je bez vjenčanog prstena odmah sjela u avion i doletjela u Waashington kako bi od Rooneyja tražila odgovore.

"Coleen je poludjela na Waynea jer je opet toliko glup. Ona je svjesna toga da mu se djevojke bacaju oko vrata i molila ga je da se kloni nevolja. Ali Wayneu bude dosadno i slijedi ekipu", rekao je anonimni izvor za britanski tabloid The Sun i potom dodao:

"Coleen je znala da je tu večer izišao, ali nije joj rekao da se grlio s jednom ženom, a u hotel otišao s drugom", dodao je.

Kako bi sačuvala brak koji traje više od deset godina Coleen traži od Rooneyja da raskine ugovor sa klubom iz MLS-a i vrati se u Englesku.

Par je, podsjetimo, u braku dobio sinove Kaija (9), Klaya (5) Kita (3) i Cassa Maca (1).

Top Komentari

epa
Jbg i mis voli rupu promjeniti....
7 0
epa
kada vidim kako je lijep ovaj Rooney tacno se vidi da je ova zena s njim cisto iz ljubavi i njegove ljepote... :))))
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti