Hulk je bivšoj ženi život pretvorio u najgoru noćnu moru, ali nju najviše boli izdaja nećakinje

Iran se opet oglasila

Hulk je bivšoj ženi život pretvorio u najgoru noćnu moru, ali nju najviše boli izdaja nećakinje

E. Škorić

Bivši brazilski reprezentativac Hulk ostavio je bivšu suprugu Iran s kojom ima troje djece, pa uplovio u vezu s njenom nećakinjom s kojom također ima dijete.

Prije više od dvije godine Hulk je šokirao sve kada je objavio da je u ljubavi s nećakinjom svoje sada već bivše supruge s kojom se rastao nakon 12 godina braka.

Iran Angelo je majka Hulkove troje djece i žena koja nije mogla ni da zamisli da će joj rođakinja Camila oteti muža. Kada su Hulk i Camila objavili zaruke, Iran je bila u šoku, a onda je shvatila da je njena nećakinja trudna sa njenim dugogodišnjim suprugom.

Iran još uvijek pati od izdaje, ne samo bivšeg supruga, već i od Camile koju je tretirala kao sopstvenu kćer. Kako bi pokazala svoj bijes, paru se obratila oštrom porukom na društvenim mrežama:

"Laži i izdaja su poput noževa. Režu naše tijelo, tjeraju nas da krvarimo, sušimo se, pomalo umiremo iznutra. Ali za one koji imaju Boga u svojim životima, ova smrt znači ponovno rođenje. Ja se ponovno rađam sa svakim razočarenjem i sa svakom laži to je razotkriveno, jer me je Isus ojačao", napisala je, pa dodala:

Oglasi

"Ovoj sam djevojci dala sve otkako je došla na svijet. Toliko puta sam žrtvovala svoje snove da bih ostvarila njene snove. I ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novac, ali ljubav, privrženost, pažnju, poštovanje... sve".

"Znala je moje slabosti, moje nesigurnosti, moju bol, moje strahove i imala je moju bezuvjetnu ljubav. Vodila je moj život i za mene je sve što je rekla bilo dobro, ispravno, etično. Bila je savršena u svemu i dala sam joj smjer mog života. Ako sam bila u krivu, Gospodine, to je bilo zato što sam je voljela i previše joj vjerovala".

Što se Hulka tiče, on je nastavio da živi sa svojom novom ženom kao da se ništa nije dogodilo. Trenutno igra u Brazilu za Atletico Mineiro.

U Evropi je ostavio traga u klubovima kao što su Porto i Zenit, ali Evropu je napustio još 2016. godine. Prvo je igrao u Kini za Shanghai SIPG prije nego je 2021. godine potpisao za Atletico Mineiro.

Oglasi

U karijeri je upisao i 49 nastupa za reprezentaciju Brazila i postigao 11 golova.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl7cYHgLZp5/c[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi