Igrač Leicestera se obrukao na Ibizi: Maddison pokušao poljubiti djevojku, pa morao izbrisati video

Već je bilo kasno za brisanje...

Igrač Leicestera se obrukao na Ibizi: Maddison pokušao poljubiti djevojku, pa morao izbrisati video

E. Čaušević

Engleski igrači James Maddison, Dele Alli i Jack Grealish privukli su dosta pažnje tokom svog odmora na Ibizi.

Oni su se našli u centru pažnje prije nekoliko dana nakon što su objavljene fotografije kako ne poštuju propise oko koronavirusa, te da ne štede novac na alkohol i djevojke.

Jasno je da se ovaj trojac dobro zabavlja na Ibizi, a sada je u centru pažnje samo igrač Leicestera, James Maddison. Naime, on je na Instagramu sinoć imao veoma čudnu objavu.

Maddison je objavio video kako je pokušao poljubiti jednu djevojku koja je bila s njim, ali se to njoj nije svidjelo. Iako se nasmijala dobacila mu je da se nada da taj video ne ide na Instagram stoy.

No, 23-godišnji igrač je video svejedno objavio, ali ga je ubrzo obrisao iako je bilo kasno. Jasno je da ova djevojka nije željela da Maddison objavljuje takav video, ali sada je već kasno jer je on posao glavna tema u engleskoj javnosti.

Top Komentari

Uranija
Pomno pratimo englesku žutu štampu, italijansku, srbijansku, bugarsku...itd.itd.
6 1
Penderinos
Hahah ja levata ni kurava mu neda..
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi