Izgled Ikera Casillasa šokirao njegove prijatelje: "Više ti ne trebaju filteri za starenje"

Slavni golman u penziji od 2020. godine

Izgled Ikera Casillasa šokirao njegove prijatelje: "Više ti ne trebaju filteri za starenje"

Edmir Škorić

Stoper Barcelone Gerard Pique (35) imao je jedinstvenu poruku za svog nekadašnjeg kolegu iz španske reprezentacije Ikera Casillasa (40).

Casillas je službeno karijeru okončao u ljeto 2020. godine, godinu dana nakon što je doživio srčani udar na treningu Porta i od tada više nije branio.

Casillas je na Instagramu sada objavio fotografiju sa sela, za koju je dobio preko 200.000 lajkova, ali i mnogo komentara. Među komentarima se posebno istakao Piqueov.

"Izgleda da te udario voz", napisao je Pique Casillasu, te je sam komentar Barcinog defanzivca privukao veliku pozornost i takođe sakupio na stotine "sviđanja".

Duhovit je bio i Borja Fernandez, bivši Ikerov saigrač koji je ustanovio da legendarnom golmanu Real Madrida više ne trebaju filteri za starenje.

Slavni čuvar mreže je na golu Reala branio na 725 utakmica, a ima i 167 nastupa na golu Španije i drugi je na listi španskih igrača sa brojem nastupa iza Sergija Ramosa.

Top Komentari

C.Banks
Legenda ko Adnan Bobić u Veležu. Solidan bio na vrhuncu karijere, a iza toga ispod prosječan i loš. Zato ga je Real otpremio van kluba
0 12
nidjeveze43
Veliki golman neosporno.Bez obzira kakvi se parametri uzimaju,od titula do odbrambenih igrača koje su golmani imali,Iker spada u top 5 golmana koji su bili konstantni sa rijetkim kiksevima. Oliver Kahn,Buffon,Kasillas,Van Der Sar,golmani koji su trajali dugo i bili konstantni.Julio Cesar,Dida,Cech,Canizares,Given,Steckelenburg,Weidenfeller i da dalje ne nabrajam.Trenutno dva najpotcjenjenija golmana koji su konstantni otkako su počeli da brane su Handanovic i Lorris.Neuer i Ter Stegen su klase,ali o Ikeru se ne smije pisati u negativnom kontekstu jer osim sto je bio odlican golman bio je i sportista prije svega genijalan,poštovanje je imao od svih suparnika zbog svog ponašanja.Ne volim Real ali Raul,Iker i Gutti su imali uvijek moje poštovanje
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi