Sara Carbonero fotografijom za 38. rođendan otkrila svoju dobro čuvanu tajnu

Bivša supruga Ikera Casillasa

Sara Carbonero fotografijom za 38. rođendan otkrila svoju dobro čuvanu tajnu

Admin Čaušević

Legendarni golman Real Madrida i reprezentacije Španije Iker Casillas i novinaraka Sara Carbonero su se razveli u martu 2021. godine.

Prelijepa Sara u četvrtak slavi svoj 38. rođendan, a na iznenađenje mnogih ona je bila ta koja je odlučila da uruči "poklon" svojim pratiteljima na Instagramu.

Poznata španska novinarka je po prvi put odlučila da javnosti pokaže dobro čuvanu tajnu.

Naime, Sara je imala operaciju malignog tumora jajnika nakon koje je njeno tijelo zauvijek ostalo obilježeno.

Na fotografiji za koju kaže da je nastala sasvim spontano i bez poziranja se mogu vidjeti ožiljci od operacije.

"Gledam se u ogledalo i sviđa mi se ono što vidim dok prihvaćam nesavršenstvo. Moje tijelo je još jedan način da se sjetimo životnog puta", napisala je ona.

Do danas je Španoljka čuvala svoje tijelo od očiju javnosti, ali je kako je navela u opisu na Instagramu odlučila da pokaže svijetu kako prihvata život i sve što dolazi s njim.

Carbonero i Casillas su u vezi bili 13 godina, a u braku od 2016. godine. Zajedno imaju dvoje djece, sinove Martina i Lucasa.

Top Komentari

Goran86
Jadna ona, a ****s ostali milion ljudi.
2 0
makelele
Blejačica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi