Zadnjih dana nikom nije kao Casillasu, djevojka ga tjera na sve i svašta: "Ona gola u kadi, a on..."

Pojavile se fotografije

Zadnjih dana nikom nije kao Casillasu, djevojka ga tjera na sve i svašta: "Ona gola u kadi, a on..."

Admin Čaušević

Ime Ikera Casillasa ponovno se vrti po španskim tabloidima. Bivši golman Real Madrida i Porta ponovno je u centru pažnje nakon što je konačno pronašao djevojku poslije razvoda sa Sarom Carbonero.

Španski mediji su otkrili da se čuveni čuvar mreže već neko vrijeme viđa sa mlađom djevojkom.

"U svim njenim slikama na društvenim mrežama postoje tragovi koji su nas doveli do ove mlade žene. Upoznali su se preko društvenih mreža, počeli su jedno drugome davati lajkove, odatle su si počeli i dopsiivati, a onda su se odlučili i upoznati", navode španski mediji.

Jedan od medija je i kontaktirao djevojkua koja se zove Ana i koja je odlučila progovoriti o detaljima te je otkrila kako se sa Casillasom viđa od januara.

Ana je rođena u Salmanki, iako trenutno živi između Madrida i Ibize, gdje radi kao model i kozmetička sestra, a priznala je da je prošli vikend provela sa Casillasom na Ibizi.

Oglasi

"Da, da, bio je sa mnom na Ibizi. Znamo se već dugo", kazala je onda pri tome dodavši da se uglanvom viđaju na samo te da u njihovom društvu nema drugih osoba.

Tablodi su otkrili i detalj na kojem se može vidjeti kako Casillas u svom žutom šorcu fotografiše Anu koja naga pozira u kadi u hotelu u kojem su odsjeli. Fotografiju pogledajte ovdje.

Nakon što je okončao brak sa Sarom Carbonero španski legendarni fudblaer se dovodio u vezu sa brojnim djevojkama kao što su Alejandra Oviana te Ana Kiles.

Casillas je posljednji put u javnosti dospio u centar pažnje u februaru kada je za Gerarda Piquea kazao da je imbecil.

Glavni razlog je ponašanje Piquea nakon raskida sa Shakirom, a interesantno da je njegov bivši reprezentativni kolega odlučio da prešuti na Casillasov komentar.

Svojevremeno jedan od najboljih golmana svijeta je u vezi sa Carbonero bio od 2010. do 2021. godine, računajući i pet godina braka. Imaju dva sina, Martina(9) i Lucasa(7).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi