Hajrovićeva Leyla ne štedi: Pohvalila se predmetima vrijednijim od zlata

Obožava modu...

Hajrovićeva Leyla ne štedi: Pohvalila se predmetima vrijednijim od zlata

Uz Izeta Hajrovića koji u posljednje vrijeme briljira u Dinamovom dresu, veliku pažnju hrvatske javnosti plijeni i njegova supruga Leyla.

Izet i Leyla su zajedno već šest godina, od čega tri i pol u braku, a da su uistino jedno za drugo može se zaključiti i po osebujnom modnom izričaju koji i jedno i drugo preferiraju.

Oboje vole brendiranu odjeću, društvene mreže su im pune kreacija kakve baš ne viđate svaki dan, a nerijetko raskoš svog ormara Leyla podijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Velika je ljubiteljica Guccija, Fendija, Balenciage i Louis Vuittona, a naročito je slaba na Hermes torbice za koje kažu kako su bolje ulaganje od zlata i dionica.

Hermes torbice su inače jedne od najpopularnijih i naksupljih na svijetu. Cijena im se kreće od 10.000 KM, za onu najmanje veličine, do 25.000 KM, za onu najveće veličine, 40 centimetara. U svojoj kolekciji Leyla ih ima nekoliko, u različitim bojama - smeđa, plava, narančasta, zelena, žuta...

"Jako nas puno ljudi pita usklađujemo li Izet i ja stil, no nama je to smiješno, naravno da to ne činimo. Izet je kao sportaš baš poseban, ima prepoznatljiv stil na koji ja ne utječem. Dok ja njega povremeno pitam za mišljenje o tome što odjenuti, on meni nikada ne postavlja takva pitanja", kazala je jedne prilike Leyla.

Da žene uistinu znaju pomahnitati kada je riječ o torbicama govori i podatak da je nedavno na aukciji u Hong Kongu limitirana Hermes torba prodana za nevjerojatnih 625.000 KM.

Top Komentari

Bhf
Dzaba joj kad je ruzna k’o lopov
26 4
casimiro
Sta ce seljanka!Nasla konja pa ga jase!Sta bi Amra dzekina trebala.hhhahahhaah...Da je normalna ne bi se hvalila tim,dok drugi nemaju hljeba jesti.
24 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi