Izetovoj Leyli pukao film: "Taj trač se konstatno ponavlja, ispalo je da me je Izet..."

Bosanski Beckhamovi

Izetovoj Leyli pukao film: "Taj trač se konstatno ponavlja, ispalo je da me je Izet..."

Izeta Hajrovića i njegovu suprugu Leylu u Zagrebu već nazivaju "bosanski Beckhamovi".

Osim što je Izet (27) svojim nogometnim umijećem osvojio zahtjevne Dinamove navijače, život bh. nogometaša i njegove supruge je i van terena obasjan reflektorima, i to ponajviše zbog osebujnog modnog izričaja. Radi se o posebnom paru, zaljubljenicima u modu i luksuzne brendove.

Činjenica da je Izet kroz karijeru zaradio milione, mnoštvo puta je u neugodnu situaciju dovela njegovu suprugu Leylu, jer nije tajna da je mnogim djevojkama san udati se za poznatog nogometaša. Na Leylinom Instagram profilu se tako nerijetko mogu vidjeti komentari izazvani ljubomorom, no na to ne ne osvrće, štaviše sa suprugom se zajedno smije tračevima.

"Mene konstantno napadaju da sam debela, to im je najglavnija fora, s time što smatram što mi svi trebamo isti da izgledamo", kazala je iskreno Leyla za hrvatske medije, pa potom dodala:

"Najbolji trač koji se konstantno ponavlja da je mene Izet bukvalno spasio iz Bosne negdje i da ja sad uživam u ludom životu, zahvaljujući njemu. Rodila sam se u Zurichu, hvala Bogu nije me niko morao spasiti s ulice, i da jesam se rodila u Bosni kakve to ima veze, stvarno ne razumijem taj neki naš narod'', dodala je Leyla.

Izet i Leyla važe danas za jedan od najskladnijih parova, a svoj odnos su izgradili na ljubavi, poštovanju i međusobnoj podršci. Njihova bajka traje već sedam godina...

Top Komentari

bebi
Sticem dojam da placa ove tekstove ba vidimo svi kako izgledas i iskreno boli nas guzica za tobom rasipnice odvratna. Mrs
36 14
casimiro
brate ruzna si za medalju!
35 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti