NBA zvijezda pozvala plavušu na seks u troje: "Pristala sam, ali kad se druga djevojka skinula..."

Ispričala je detalje

NBA zvijezda pozvala plavušu na seks u troje: "Pristala sam, ali kad se druga djevojka skinula..."

Admin Čaušević

Instagram i OnlyFans zvijezda Hayley Murders bila je pozvana na osobno druženje sa košarkašem Miami Heta. Nakon što su ušli u njegov auto, igrač je pitao bi li pristala na seks u troje s drugom djevojkom. Međutim, pokazalo se da druga djevojka uopće nije bila žensko.

Murders je ispričala sočne detalje njenog druženja sa jednom zvijezdom Miami Heata, ali i iznenađenjem kojeg je doživjela prije samog seksualnog akta.

Na početku razgovora ona je priznala kako je uvijek fantazirala o seksu u troje te da je pristala bez previše razmišljanja.

Kad je došla u igračevu vilu, upoznala je djevojku za koju tvrdi da je bila vrlo lijepa. Kad su došli do spavaće sobe, počeli su petljati sve dok treća osoba nije skinula gaćice i otkrila da ima pe*is.

Neimenovani igrač je tada influensericu uvjerio da je osoba s kojom će imati posla, barem u njegovim očima. Srećom po igrača Heata, djevojka je bila zainteresirana jer voli muškarce i žene.

Oglasi

Murders je pohvalila transseksualca da ima ogroman pe*is, a pritom je rekla da se srušila na njega.

Međutim, treća osoba bi uglavnom išla prema igraču Heata i u biti bi zaboravila na pravu djevojku u sobi. "Ok, ovo je pomalo čudno", govorila je ona sebi.

U niti jednom trenutku nije dala bilo kakvu naznaku ko je igrač Heata ili da li je on uopšte član franšize ili je to bio u prošlosti.

Franšiza sa Floride je prošle sezone imala odličnu sezonu pošto je došla do finala gdje je bila bolja ekipa Denver Nuggetsa. Bio je to drugi put od 2020. da je Heat izgubio u finalu.

Ovakve i slične priče nisu nikakva novost pa se postavlja pitanje da li je senzualna plavuša uopšte bila iskrena kada je govorila o svemu.

Inače, Murders i nije toliko popularna na društvenim mrežama, tako je na Instagramu prati skromnih 60.000 pratitelja.

Oglasi