Još je dijete, ali pored sebe ima bombu od žene - Svi se okreću za djevojkom mlade zvijeri
Zvijer pored sebe ima istinsku ljepoticu (Foto: Instagram)

Gabriely je odabrala Endricka

Još je dijete, ali pored sebe ima bombu od žene - Svi se okreću za djevojkom mlade zvijeri

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Endrick ima samo 17 godina, a već o njemu priča cijeli svijet. Najavljuju ga kao novu zvijezdu brazilskog fudbala, potpisao je već za Real Madrid u čije redove dolazi narednog ljeta. Sa sobom tinejdžer dovodi i djevojku na koju su mnogi bacili oko.

Mladi napadač Endrick predstavljen je kao nova velika zvijezda svjetskog fudbala. 17-godišnji Brazilac od narednog ljeta stiže u Real Madrid i očekivanja od njega su velika.

Sa sobom u glavni grad Španije ovaj talentovani klinac dovodi i zanosnu djevojku. Gabriely Miranda je tri godine starija od njega i upoznaje ga sa čarima života odraslih.

Vezu je par potvrdio prije nekoliko mjeseci. Objavili su niz fotografija, a nove su nastale jučer kada je Endrick uzeo nagradu za najboljeg mladog igrača sezone u kojoj je Palmeiras uzeo titulu prvaka Brazila.

Gabriely Miranda je izabranica mladog Endricka

Gabriely se bavi manekenstvom. Na Instagramu je prati 150.000 ljudi, ali nema dilema da će ova cifra značajno rasti zbog popularnosti koju ima njen izabranik.

Oglasi

Ona mu je čestitala na nagradi koju je dobio. Post je imao više od milion sviđanja u nepuna 24 sata.

"Čestitam ljubavi. Neka te Bog blagoslovi, zaslužio si sve ovo", poruka je Gabriely upućena Endricku.

Endrick i Gabriely Miranda u vezi su nekoliko mjeseci (Foto: Instagram)

Njihova veza očigledno je veoma čvrsta. Endrick je potpuno posvećen fudbalu i samo je Gabriely ta kojoj pored njega daje pažnju.

Endrick je potpuna suprotnost većini Brazilaca

Brazilske fudbalske zvijezde poznate su po ludim noćnim provodima s brojim ženama i tonama alkohola oko sebe. Mladi Endrick nije takav i ne voli izlaske.

On je nedavno poprilično iznenadio sve izjavom da ga ne zanima ništa osim fudbala. Mnogi su u nevjerici jer ipak je Brazilac.

"Mrzim žurke i noćne klubove. Ne volim biti u bilo kakvim skandalima i nešto što će pokvariti sliku o meni. Fokusiran sam na karijeru i ništa me drugo ne interesuje", rekao je Endrick.

Ipak, privukao je pažnju ljepoticom pored sebe. Mladi par itekako uživa i nema dileme da će se o njima još dosta pričati.

Endrick u Madrid stiže u ljeto naredne godine nakon 18. rođendana i u Madridu ga čeka dres s brojem 9.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti