Insigne isprepadao Balotellija, Super Mario uzvratio urnebesnim crtežom!
Foto: Screenshot

U prvom planu je, naravno, bila visina fudbalera Napolija

Insigne isprepadao Balotellija, Super Mario uzvratio urnebesnim crtežom!

Reprezentativci Italije se pipremaju za utakmice protiv Poljske i Portugala, a među Azzurrima očigledno vlada sjajna atmosfera.

Zanimljiv odnos svakako imaju Lorenzo Insigne i Mario Balotelli, koji ne prestaju sa podmetanjem smicalica i "zezanjem" na društvenim mrežama.

Tako je Insigne objavio video u kojem se može vidjeti kako je prepao Balotellija na način da se sakrio, a zatim iskočio iza zavjesa kada je naišao napadač Nice

Pošteno se prepao Balotelli, ali nije ostao dužan. On je uzvratio na društvenim mrežama i to urnebesnim crtežom na kojem je on prikazan kako u rukama drži bebu sa likom Lorenza Insignea. Naravno, "na meti" je bila visina omalenog fudbalera Napolija.

View this post on Instagram

#LORENZIELLOOO @lorinsigneofficial 💪🏾🙌🏾😘

A post shared by Mario Balotelli🇮🇹🗿👨‍👧‍👦 (@mb459) on

Inače, Italija sutra navečer igra svoju prvu utakmicu Lige nacija protiv Poljske, dok će u ponedjeljak Azzurri odmjeriti snage sa selekcijom Portugala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi