Ronaldova bivša raširila noge pred kamerom: "Vulgarno"

Irina Shayk je ovaj put pretjerala?

Ronaldova bivša raširila noge pred kamerom: "Vulgarno"

Edmir Škorić

Ruska manekenka Irina Shayk leđima se okrenula kameri, potom raširila noge i izvirila glavom između njih. Bilo je to za potrebe snimanja i slikanja u uobičajene reklamne potrebe, ali fanovi su zgroženi.

Ova lijepa Ruskinja (37) je na društvenim mrežama izazvala negativne reakcije objavom novih fotografija. Pozirala je u kratkoj žutoj suknjici i malenom srebrnom grudnjaku, dok je na jednoj od fotografija uočena kako je okrenuta leđima prema kameri, raširenih nogu, te izvire glavom između njih i smije se od uha do uha.

Mnogi smatraju da je ovaj put pretjerala

Nekadašnja djevojka Cristiana Ronalda je, po mišljenju njenih fanova, ovaj put pretjerala.

"Neke od ovih fotografija zaista nisu potrebne. Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da ti sve pristaje. Ne budi neukusna", poručuje joj jedna od pratiteljica.

Bilo je i onih koji su njenu pozu nazvali vulgarnom, ali istovremeno je Ruskinjad popila i neke jako lijepe komplimente, što je i za očekivati s obzirom da je zaista prava ljepotica i da izgleda božanstveno.

Uostalom, kako i može da izgleda žena koja je godinama bila u vezi sa Cristianom Ronaldom. Pet godina je hodala s dvije godine starijim Portugalcem, ali su 2015. godine krenuli svako na svoju stranu.

Oglasi

Nakon toga je Irina bila sa slavnim glumcem Bradleyjem Cooperom (48), s kojim ima kćerkicu Leu de Sienne. No, 2019. godine je i s njim prekinula, a nedavno su se pojavile glasine da je izlazila i sa bivšom NFL zvijezdom Tomyjem Bradyjem, ali nije bilo potvrde niti demanta za te navode.

Nedavno se Irina pojavila na NBA utakmici između New York Knicksa i Miamia Heata u društvu još jedne manekenke Emily Ratkowski.

Irina i Emily nosile su odjeću koja je zapela za oko svima i dvorani, ali je njihov snimak druženja postao viralna kada su uhvaćene na popularnoj 'kiss cam' na NBA utakmicama.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/C0EOEktLjQ_[/instagram]

Oglasi

Inače, rijetki znaju da se Shayk zapravo zove Irina Valerijevna Šajhlislamova. Ona je rođena 1986. godine u Rusiji te je etnički Tatarka.

Već dugi niz godina kotira za najatraktivniju manekenku na svijetu. U prošlosti je dugo godina bila u vezi sa Ronaldom, ali je zbog njegove majke odlučila da ga ostavi.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Mal se ji pa vidjo žnabli...
1 0
makelele
Samo je jos trebala podici rep i kisu klikera da ispusti kao prava koza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi