U krevet je odvela dvojicu najvećih svih vremena, to je ništa šta je pokušala pred punom dvoranom

Slavne manekenke u centru pažnje

U krevet je odvela dvojicu najvećih svih vremena, to je ništa šta je pokušala pred punom dvoranom

Admin Čaušević

Prošlog vikenda Irina Shayk i Emily Ratajkowski odlučile su prirediti noć za djevojke sa stilom, odnosno onako kako to znaju samo ove dvije manekenke.

Shayk i Ratajkowski su otišle u čuvenu dvoranu Madison Square Garden pogledati uzbudljivi NBA utakmicu i pobjedu New York Knicksa nad Miami Heatom 100:98.

Irina i Emily nosile su odjeću koja je zapela za oko svima i dvorani, ali je njihov snimak druženja postao viralna kada su uhvaćene na popularnoj 'kiss cam' na NBA utakmicama.

Ruskinja je u prošlosti bila na korak od vjenčanja sa Cristianom Ronaldom, sada je u vezi sa Tomom Bradyjem, ali čini se da se voli zabaviti i sa djevojkama.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/C0EOEktLjQ_/[/instagram]

Tako je Irina bila ta koja je napravila prvi korak te je pokušala poljubiti Emily koja se izmakla te je se pokrila rukama lice kao da se posramila.

Oglasi

Inače, rijetki znaju da se Shayk zapravo zove Irina Valerijevna Šajhlislamova. Ona je rođena 1986. godine u Rusiji te je etnički Tatarka.

Već dugi niz godina kotira za najatraktivniju manekenku na svijetu. U prošlosti je dugo godina bila u vezi sa Ronaldom, ali je zbog njegove majke odlučila da ga ostavi.

Dvije slavne maneknke su ukrale show

Nakon što je započela, a zatim i završila vezu sa Bradleyem Cooperom s kojim je dobila i dijete, upustila se u novu avanturu i to sa legendarnim igračem američkog fudbala Tomom Bradyjem.

Sa druge strane Emily O'Hara Ratajkowski je također u samom vrhu kada je u pitanju svijet manekenstva te ovaj 32-godišnjakinja izgleda zaista prelijepo.

Ona za razliku od Irine i nije slaba na sportiste, ali je poznato da je simpatiše slavni Juventus u čijoj je kampanji učestvovala prije nekoliko godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi