11

Komentari (11)

Ade1
Ko da joj je premijerka Srbije nesto u rodu
King_Kenny
...u ocima joj se vidi zlo i bolest...ovakve samo treba zatuci macolom.
dadoredsi
Mora da joj Vucic dobar rod .
hake
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno" - Dobrica Ćosić
VenamaHrabrih
Najgori su ovi što u životu nisu pročitali ni Ježevu kućicu, ali na internetu nađu da nešto citiraju. Nit znaš koja je knjiga, nit znaš o čemu se radi u istoj, niti ti je jasan kontekst. Ali, copy/paste i boli te qratz. Evo imam i ja jedan prigodan; Čitaj s razumjevanjem - Ahmet Hromadžić.
VenamaHrabrih jedi .ovna, sta je boli te istina. Evo jos nesto o srpskoj lazi - Sonja Biserko: "Cijela srpska historija jedna je velika laž! Da li cuo za Sonju Biserko.
hake
@VenamaHrabrih yedi bolan ****a majmune! Šta je konjino? Boli istina? Turci vam promjenili čitav DNK za 5 vijekova, a vi se busate u prsa da ste nebeski narod. Dojahali ste iz ****e materine negdje iz Moldavije na balkansko poluostrvo i lažete svima oko sebe kako ste najstariji narod na balkanu, što ni pas s maslom ne bi pojeo.
VenamaHrabrih
Tipični debilni način komunikacije. Ne razumijemo napisano, ali ćemo malo vriješati, jer je to naš nivo. To je je ono kad 500godišnji kvislinzi objašnjavaju istoriju. Kao dokaz gorenavedenoj tvrdnji, niko ne zna iz koje je knjige citat, niti u kojem je kontekstu pisana, aai je bagra požurila da reaguje. Haj se malo omotajte dinamitom i pravac Francuska. Eno vam Muhameda opet nešto crtaju. Usput, kakav je okus turskih, austrijskih i arapskih gowana? Požurilo da proda Bosnu i ono se našlo istinu objašnjavati. Stoka seljačka i nepismena.
user1648545996
Na žalost i ti pripadaš tom nebeskom narodu kretenčino
VenamaHrabrih
@user. Hahahaha... Baš ne pripadam. Bilo bi me sramota pripadati bilo kojem od ovdašnjih maloumnih i zaostalih naroda. Bio to "nebeski", "suncokretni", ili "uljudbeni". Xebo ti kreten mOOjku, pa napravi budalu.
bhpremijerliga123
"U svakom ratu prva žrtva je istina, pa se tako u medijima pojavila lažna vijest o navodnom zarobljavanju državljanke Srbije D. L., koja je, kako kažu, zarobljena od strane oružanih strana Ukrajine i označena kao "snajperistkinja Bagira". Istina je da je D. L, u oktobru 2020. godine uhapšena i da se od tada nalazi u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac na odsluženju kazne zatvora od šest godina, te stoga nikako nije mogla učestvovati niti biti zarobljena u Ukrajini. Takođe, ističemo da osoba sa slike objavljene u medijima nije D. L. - "Bagira" - navodi se u saopštenju MUP.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.