Islanđanka je imala šta reći o Fodenu: "Bio je oduševljen mojom guzom, otišao je sretan iz sobe..."

Otkrila je neke sočne detalje

Islanđanka je imala šta reći o Fodenu: "Bio je oduševljen mojom guzom, otišao je sretan iz sobe..."

S. Grebović

I dalje se ne stišava bura na Otoku oko skandala kojeg su kreirali Mason Greenwood i Phil Foden na gostovanju na Islandu.

Mladi Englezi su otputovali u glavni grad Islanda sa svojom reprezentacijom kako bi odigrali meč Lige nacija, ali očigledno da im fudbal nije bio razlog broj jedan ovog putovanja.

U javnosti je par dana nakon meča, kojeg su Englezi inače riješili u svoju korist sa 1:0, izbio pravi skandal, nakon što se otkrilo kako su igrači Mason Greenwood i Phil Foden u svoju hotelsku sobu pozvali dvije lokalne djevojke. Kasnije se saznalo da se radilo o 19-godišnjoj Lari Clasusen i godini starijoj Nadiji Sif Lindal Gunnarsdottir.

Nakon što su u javnosti isplivali šokantni detalji ove "zabave", selektor Engleske Gareth Southgate je poručio kako više neće računati na ovaj dvojac dok je on na toj poziciji, a špekuliše se da bi ih i njihovi klubovi mogli kazniti.

Engleski Daily Mail je kontaktirao Laru Clausen koja je u detalje ispričala šta se sve dešavalo.

"Phil zatražio da odemo u moju sobu, samo nas dvoje. Stavio je neki film na TV, ne znam o čemu je riječ. Rekao mi je da je u Guinnessovoj knjizi rekorda jer je najmlađi igrač koji je dobio trofej. Rekla sam 'da, to je lijepo'. - hvalio joj se mladi igrač Cityja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🔙

Objavu dijeli L A R A C L A U S E N (@laracclausen)

Dodala je kako je bio prosječni mladić, uopće se nije ponašao kao poznata osoba i jako puno se šalio. No nije joj rekao da ima curu i dijete. Pitao ju je koliko je visoka, a ostao je u šoku kada mu je rekla da je viša od njega. Tu je došlo do frcanja iskri.

"Tada me samo poljubio. Nije ništa odgovorio. Samo sam mu uzvratila poljubac. Dobro se ljubio" otkriva Lara.

Kada su završili sa vođenjem ljubavi, u sobu su ušli njena rodica Nadia i Mason Greenwood.

"Greenwood je govorio o tome kako imam dobru guzu. Nije mi uopštee smetalo. Foden je rekao da sam zgodna i lijepa i bio je također fasciniran mojom guzom. Zaista mislim da mu je bilo lijepo sa mnom. Lijepo je pričao o meni, govorio mi kako sam lijepa. Zatim me zagrlio i rekao Masonu da sam njegova zaštitnica. Napustio je moju sobu jako sretan" završava ona.

Top Komentari

Penderinos
Momci zavrsili reprezentativnu karijeru prije neko je i počela
9 0
vuckobih
Koja romantična priča.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi